Udvidelser i privat browsing

Denne artikel forklarer, hvordan du angiver, hvilke udvidelser der må køre i private browsing-vinduer. Bemærk: Ikke alle udvidelser kan tillades i private vinduer.

Udvidelser i private vinduer

En udvidelser der kører i private browsing-vinduer kan være problematisk, hvis den har adgang til information, du måske ville foretrække at holde for dig selv. Firefox lader dig bestemme, hvilke udvidelser der må køre i private vinduer. Som standard vil en udvidelse ikke køre i private vinduer. Du skal selv give udvidelsen tilladelse, enten når du installerer den eller senere via udvidelsens indstillinger.

Udvidelsen vil altid køre i normale vinduer, men hvis den indeholder funktioner til privat browsing (fx åbning af et nyt faneblad med privat browsing), vil disse funktioner kun virke, hvis du har givet tilladelse.

Giv tilladelse under installation

Når du installerer en ny udvidelse, vil du blive spurgt, om du vil tillade, at udvidelsen kører i private vinduer.

Hvis du vil have udvidelsen til at virke i private vinduer, så sæt et flueben ud for Tillad denne udvidelse at virke i private vinduer, og klik så på knappen Okay.

Add-on installation panel Fx88

Hvis du ikke vil have, at udvidelsen har adgang til dine data i vinduer med private browsing, så lad være med at sætte flueben.

Aktivering eller deaktivering af udvidelser i private vinduer

1. Klik på menuknappen Billedet "Fx57menu" findes ikke., klik på Tilføjelser og temaerFx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Udvidelser.
  2. Klik på den udvidelse, du vil håndtere.
    • Dette åbner et panel, hvor du kan håndtere indstillinger for udvidelsen.

Add-ons manager Fx88

Vælg Tillad ud for Anvend i private vinduer for at lade udvidelsen virke i private vinduer, eller vælg Tillad ikke for at deaktivere den i private vinduer. Når du har foretaget dit valg, kan du lukke fanebladet Tilføjelser.