Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Rendering issue since 89.0 or 90.0

  • 2 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 20 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από FredMcD

more options

OS is Win7-x64, graphics Intel HD Graphics on Haswell pentium G3220 with latest available driver.

Since version 89.0 or 90.0 (not sure which) following webpage rendering issues appeared on my machine: - page loads ok, but when I scroll up/down with pageup/pagedown keys then some keystrokes are not followed by redraw, or redraw is partially blank (horizontally split - see attached screenshot). Subsequent keystrokes either have the same problem or are rendered correctly. - scrolling is only problematic with pageup/pagedown keys. Alternative methods (up/down keys, mousewheel, holding and dragging scrollbar or clicking above or beneath it) work ok. - I'm sure that version 89.0 or 88.0 didn't have this problem. Since then I haven't changed any about:config settings or updated graphics driver. Compositing was then and now set at WebRender (not WebRender (Software)). - I tried disabling hardware acceleration on version 92.0, but it hasn't solved issue, so I reverted this back.

Troubleshooting info is attached.

Thanks in advance for your help.

OS is Win7-x64, graphics Intel HD Graphics on Haswell pentium G3220 with latest available driver. Since version 89.0 or 90.0 (not sure which) following webpage rendering issues appeared on my machine: - page loads ok, but when I scroll up/down with pageup/pagedown keys then some keystrokes are not followed by redraw, or redraw is partially blank (horizontally split - see attached screenshot). Subsequent keystrokes either have the same problem or are rendered correctly. - scrolling is only problematic with pageup/pagedown keys. Alternative methods (up/down keys, mousewheel, holding and dragging scrollbar or clicking above or beneath it) work ok. - I'm sure that version 89.0 or 88.0 didn't have this problem. Since then I haven't changed any about:config settings or updated graphics driver. Compositing was then and now set at WebRender (not WebRender (Software)). - I tried disabling hardware acceleration on version 92.0, but it hasn't solved issue, so I reverted this back. Troubleshooting info is attached. Thanks in advance for your help.
Συνημμένα στιγμιότυπα

Επιλεγμένη λύση

I would like to report that issue is fixed in version 95.0.1. Thank you.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (2)

more options

Επιλεγμένη λύση

I would like to report that issue is fixed in version 95.0.1. Thank you.

more options

That's good to hear. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems. Go to that post and click the 'Solved' button to its right.