Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

When I play a YouTube video on a web page, the playback box has a big white colour.

  • 8 Antworten
  • 2 haben dieses Problem
  • 90 Aufrufe
  • Letzte Antwort von zeroknight

more options

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the web side, the playback box will have a large white colour, as shown in the red box below. I would like to know what is causing this, my current version is 123.0

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the web side, the playback box will have a large white colour, as shown in the red box below. I would like to know what is causing this, my current version is 123.0
Angefügte Screenshots

Ausgewählte Lösung

Try updating the uBlock Origin filter lists. If it still happens, try clicking the "Reset to default settings" button.

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (8)

more options

Did you try Firefox in Safe Mode?

I don't have that issue. see screenshot https://www.youtube.com/watch?v=gHfe1xTpomE

Hilfreich?

more options

I have the same issue. After i check the youtube extension. I see there is problem on ublock origin extension, after i disabled it. It running well

Geändert am von takeruantonius27

Hilfreich?

more options

jonzn4SUSE said

Did you try Firefox in Safe Mode? I don't have that issue. see screenshot https://www.youtube.com/watch?v=gHfe1xTpomE

After checking the extension too, i see the problem is on extension ublock origin. After i disable it, it running well

Hilfreich?

more options

jonzn4SUSE said

Did you try Firefox in Safe Mode? I don't have that issue. see screenshot https://www.youtube.com/watch?v=gHfe1xTpomE

after checking the extension, i see there is problem on ublock origin extension. After i disabled it, it running well

Hilfreich?

more options

takeruantonius27

I have the same issue. After i check the youtube extension. I see there is problem on ublock origin extension, after i disabled it. It running well

You're right, YouTube displays fine after disabling the uBlock Origin extension. But then there are adverts. Do you have another way to get the video to display properly without keeping the adverts? Because the display was normal before I updated to the latest version.

Hilfreich?

more options

Geändert am von jonzn4SUSE

Hilfreich?

more options

Hilfreich?

more options

Ausgewählte Lösung

Try updating the uBlock Origin filter lists. If it still happens, try clicking the "Reset to default settings" button.

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.