Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Can't login to 53.com with Firefox on Mac, but can on Windows

  • 4 Antworten
  • 0 haben dieses Problem
  • 7 Aufrufe
  • Letzte Antwort von hij2001

more options

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even periodically encountered this on our Mac with past versions of Firefox and MacOS software. Clearing cookies and cache has sometimes helped, but is not working now. There is no error code displayed, the signin in box simply has its three dots continuing to cycle indicating that it is working, but the status bar is not displaying the "transferring data from onlinebanking.53.com" url as it does on Windows, per the attached screenshot. Created the attached screen shot from Windows, but this is where it hangs on the Mac. Also, this happens whether the extensions are enabled or not, and there are far fewer extensions on the Mac browser, primarily Lastpass and Grammarly. BTW, the site works fine on Chrome on both systems, but we obviously want to stick with Firefox.

Any suggestions on how this can be resolved once and for all would be greatly appreciated!

Thanks and regards,

Howard

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even periodically encountered this on our Mac with past versions of Firefox and MacOS software. Clearing cookies and cache has sometimes helped, but is not working now. There is no error code displayed, the signin in box simply has its three dots continuing to cycle indicating that it is working, but the status bar is not displaying the "transferring data from onlinebanking.53.com" url as it does on Windows, per the attached screenshot. Created the attached screen shot from Windows, but this is where it hangs on the Mac. Also, this happens whether the extensions are enabled or not, and there are far fewer extensions on the Mac browser, primarily Lastpass and Grammarly. BTW, the site works fine on Chrome on both systems, but we obviously want to stick with Firefox. Any suggestions on how this can be resolved once and for all would be greatly appreciated! Thanks and regards, Howard

Ausgewählte Lösung

You could try forgetting the site. You should backup your username and password before doing so. Right-click on the site in History (ctl+shft+h) and select Forget About This Site. The article below may help.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-login-issues-on-websites-require-passwords

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (4)

more options

Ausgewählte Lösung

You could try forgetting the site. You should backup your username and password before doing so. Right-click on the site in History (ctl+shft+h) and select Forget About This Site. The article below may help.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-login-issues-on-websites-require-passwords

more options

Terry -

Thanks for your prompt response and recommended solution! I was somewhat skeptical of your suggestion because I had already tried clearing the caches and cookies, but I tried it and it worked.

When I right clicked on the site in history, the dialog box stated this "...will remove all data related to 53.com including history, passwords, cookies, cache and content preferences." Since I use LastPass and don't allow Firefox to save passwords, I didn't think that that history or content preferences would be relevant, and yet...

Can you share any additional insights into what else "Forget" does that I did not do that resolved the issue?

Thanks and regards,

Howard

more options

No, sorry. I don't know of any detailed explanation. There is a bug report which contains some information. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=702925

more options

OK - Thanks Terry!