Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

video loading error

  • 6 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 17 Aufrufe
  • Letzte Antwort von FredMcD

more options

~~~SOLVED~~~ Hello guys, this is about some..adults sites, i'm just getting loading error on the screen. Sorry if that's inappropriate. Also recently, youtube videos can't play at 1080p, only 720p, even tho i know the video it's 1080p.

~~~'''SOLVED'''~~~ Hello guys, this is about some..adults sites, i'm just getting loading error on the screen. Sorry if that's inappropriate. Also recently, youtube videos can't play at 1080p, only 720p, even tho i know the video it's 1080p.
Angefügte Screenshots

Geändert am von Nektarios

Ausgewählte Lösung

FredMcD said

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

i had an add-on called custom userAgent string, for accessing youtube TV on my pc. That made the issue. i disabled it and i will keep pressing enable every time i need it

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (6)

more options

Steps to replicate the issue... ;-)) You don't have to post here, you can send me a message via this forum. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Geändert am von jonzn4SUSE

more options

jonzn4SUSE said

Steps to replicate the issue... ;-)) You don't have to post here, you can send me a message via this forum. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

i'll let you know when i find time, in 1-2 days, sorry for late reply my friend.

more options

You could start looking here if troubleshoot mode doesn't make a difference.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-common-audio-and-video-issues

more options

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

more options

Ausgewählte Lösung

FredMcD said

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

i had an add-on called custom userAgent string, for accessing youtube TV on my pc. That made the issue. i disabled it and i will keep pressing enable every time i need it

more options

That was very good work. Well Done.