Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jejda. Váš panel právě spadl.

  • 10 svar
  • 1 har dette problem
  • 1 visning
  • Seneste svar af poljos

more options

Neustále se opakuje hlášení: Jejda. Váš panel právě spadl. Nepomohlo přeinstalování, pouze funguje správně v nouzovém režimu. Příčinu jsem nenalezl, i když jsem postupoval podle pokynů na vašich stránkách. Operační systém: W8.1 Pro, 4GB RAM, Genuine Intel(R) CPU U7300 @ 1.30GHz Dík za radu!

Neustále se opakuje hlášení: Jejda. Váš panel právě spadl. Nepomohlo přeinstalování, pouze funguje správně v nouzovém režimu. Příčinu jsem nenalezl, i když jsem postupoval podle pokynů na vašich stránkách. Operační systém: W8.1 Pro, 4GB RAM, Genuine Intel(R) CPU U7300 @ 1.30GHz Dík za radu!

Alle svar (10)

more options
more options

Díky za odpověď, vytvořil jsem nový profil ale problém trvá dále. Bohužel se nic nezměnilo. V nouzovém režimu to funguje dobře, ale jakmile se to pustí normálně bez doplňků a dalších "přívěšků" - všechno zakázané, začne to znovu zlobit. Na ostatních mých počítačích to funguje normálně. Máte ještě nějaký další nápad, čím by to mohlo být, co zkusit? Dík za odpověď, měj te se.

more options

varacha said

V nouzovém režimu to funguje dobře, ale jakmile se to pustí normálně bez doplňků a dalších "přívěšků" - všechno zakázané, začne to znovu zlobit.
V tom máš nějaký zmatek (předpokládám, že jsi myslel "s doplňky").

Pokud jsi opravdu udělal nový profil ve Firefoxu, tak tam nejsou žádné doplňky a FF je v originálním nastavení. To musí fungovat bez pádů (ledaže by byl nějaký problém s HW nebo SW počítače).

Ono ti to dříve fungovalo normálně? Problém se objevil po nějaké aktualizaci systému nebo prohlížeče? Tím nouzovým režimem myslíš nouzák operačního systému, anebo nouzový režim Firefoxu?

Ændret af poljos den

more options

Ahoj, začnu postupně odpovídat. Když jsem to spustil v nouzovém režimu (Firefoxu), tak vše šlo dobře. Poté jsem podle pokynů zakázal všechny doplňky (takže bez doplňků) a spustil to normálně, nešlo to. Padá to, když na stránce www.aliexpress.com jdu na nějaký odkaz, 2 - 5 sekund nová stránka "drží" a pak spadne. Ale stává se to i jinde, třeba na idnes.cz. Ale ne pravidelně. Dříve to fungovalo normálně (asi 2 roky). Mám další 3 počítače, dva se stejným OS a jeden s W7, stejně aktualizované (vždy na vyzvání aktualizuji, jak OS tak Firefox) a ty běží normálně. HW počítače se jeví normální, vše běží, nikde žádná patrná závada. Nechal jsem počítač projet antivirem, něco objevil a odstranil, ale problém trvá. Dík za Tvůj zájem.

more options

Ahoj,

nejdřív zkus obnovu Firefoxu do továrního nastavení podle následujícího článku: Obnova Firefoxu – snadné řešení většiny problémů. Tak nepřijdeš o hesla, záložky, historii procházení... Pokud to nepomůže, smaž profil a začni od nuly. To mi pomůže vždy. Ale v 99% případů pomůže obnova Firefoxu. Pokud budeš mazat celý profil Firefoxu, pro jistotu odinstaluj Firefox nějakým odinstalátorem jako třeba Geek Uninstaller a pak ho po restartu systému nainstaluj znova.

more options

varacha said

jdu na nějaký odkaz, 2 - 5 sekund nová stránka "drží" a pak spadne
Kromě zmíněné Obnovy nebo nového profilu zkontroluj počítač i na škodnou (Windows Defenderem to nemusí stačit). Pokud používáš ve Windows jiný antivirák, než Defender, zkus ho dočasně úplně vypnout.
more options

Ahoj, bohužel, všechno jsem zkusil, stále je to "blbé". Pouze v nouzovém režimu (Firefoxu) to funguje.

more options

V nouzovém režimu se automaticky vypnou všechny doplňky. Takže chyba je zřejmě v některém z nich. Pokud jsi udělal nový profil Firefoxu, tak v něm logicky nemůžou být žádné doplňky a musí to fungovat.

  • Jejda. Váš panel právě spadl.

To padá jeden panel, nebo celý Firefox?

more options

Ahoj, to co tvrdíš o nouzovém režimu a novém profilu je logické a já si to myslím taky. Ale na druhou stranu se tomu nedivím, protože 30 let ve vývoji elektroniky mě naučilo nedivit se ničemu. Ale zpět k problému. Padá pouze panel, teď jsem to ověřoval. Když jsem při hledání problému instaloval Firefox nově, tak jsem před instalací i vyčistil registry, no a nic nepomohlo. Asi by pomohlo přeinstalování celého počítače, ale to je práce na několik hodil, nahrát tam vše a hlavně vyladit, co je tam nainstalované, ovládání digitálního osciloscopu, programování signálního generátoru, překladače a programátory pro procesory, pro radiostanice apod., no hrůza... Takže, pokud bys měl další nápad, budu Ti vděčný. Zatím...

more options

Já bych věnoval pozornost obsahu těch stránek, které padají. Reklama (flashový osah)? Vložená videa a pod. To by pak ukazovalo na nějakou chybu v přehrávání flashe pomocí HTML5 nebo něco s grafickou kartou (ovladače, případně ovladače k základní desce).