Undgå at Firefox åbner tomme faneblade, når programmet starter

Firefox gør det muligt at benytte flere websider som startside ved at adskille hver webadresse med tegnet |. Funktionen kan dog give problemer, hvis du benytter en startside, der indeholder tegnet | i webadressen.

Sådan løses problemet:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt
  3. Erstat alle forekomster af den lodrette streg (|) i feltet Startside med %7C
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Løser det ikke problemet at fjerne den lodrette streg (|), kan problemet skyldes tilføjelser eller malware. Prøv at nulstille Firefox for at fjerne tilføjelser uden at slette dine browserinformationer eller bogmærker.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen, MadsHaupt. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.