Thunderbird-nedbrud

Et "nedbrud" er, når Thunderbird lukker uventet. Efter et nedbrud vil Mozillas Fejlrapportør normalt spørge, om du vil sende information om nedbruddet til Mozilla.

Få hjælp til at løse dit problem

Der kan være mange årsager til nedbrud, så den bedste måde at få god hjælp på er at indsende dit Rapport-ID eller vedhæfte et stacktrace i et forum eller i en fejlrapport. Det vil hjælpe med at finde årsagen til nedbruddet.

Nedbrudsrapporter danner et rapport-ID med formatet BP-nnnnnn, hvor n'erne er en række cifre. Læs, hvordan du finder dit rapport-ID, i artiklen Viewing crash reports. ID'et er forbundet med vores database over nedbrud, og det forsyner udviklerne og vores supportere med oplysninger, der kan hjælpe med at fastslå årsagen til nedbruddet.

Hvis Fejlrapportør ikke vises efter et nedbrud eller ikke sendte en fejlrapport, så læs artiklen How to get a stacktrace for a bug report - du skal blot erstatte navnet Firefox med Thunderbird i vejledningen.

Generel hjælp og forslag til nedbrud

Kontrollér, at du bruger den nyeste version af Thunderbird

Thunderbird opdateres jævnligt, og en række af ændringerne i programmet er rettelser, der skal forhindre nedbrud. Sørg for, at du altid bruger den nyeste version. Læs mere i artiklen Opdatering af Thunderbird.

Kontrollér, om nedbruddet skyldes en tilføjelse

Nedbrud i Thunderbird kan skyldes en tilføjelse. Oplever du stadig nedbrud, hvis du starter Thunderbird i Thunderbird i fejlsøgnings-tilstand? Hvis ikke, kan nedbruddet skyldes en fejl i en udvidelse, eller at den måske ikke er fuldt kompatibel med den version af Thunderbird, som du bruger. Du kan læse, hvordan du opdaterer og deaktiverer tilføjelser i artiklen Add-ons and Extensions FAQ.