Opdatering af Thunderbird

Thunderbird er som standard indstillet til at opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Her kan du se hvordan:

Note: Hvis du benytter Linux, og Thunderbird er installeret via din distributions pakkesystem, skal du vente, til der udsendes en opdatering via pakkesystemet. Hvis du vil installere Thunderbird manuelt, altså uden om pakkesystemet, så læs artiklen Sådan installerer du Thunderbird på Linux .
  1. Klik på menuen Hjælp, og klik så på Om Thunderbird.Klik på Thunderbird på menuen, og klik så på Om Thunderbird.Klik på menuen Hjælp, og klik så på Om Thunderbird.
  2. Vinduet Om Mozilla Thunderbird åbnes, og Thunderbird vil begynde at søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    TB About Update 1
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart Thunderbird for at opdatereGenstart for at opdatere Thunderbird.
    TB About Update 2
Vigtigt: Hvis opdateringen ikke starter, ikke bliver færdiggjort, eller der opstår andre problemer med opdateringen, så besøg siden Download Thunderbird in your language for at hente og installere den seneste version af Thunderbird til dit styresystem og på dit sprog, eller brug dette filhentnings-link (læs artiklen Installér Thunderbird i WindowsSådan installerer du Thunderbird på LinuxInstallér Thunderbird på en Mac for mere information).

Har du problemer med at opdatere?