Opdatering af Thunderbird

Thunderbird er som standard indstillet til at opdatere sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Her kan du se hvordan:

Note: Hvis du benytter Linux, og Thunderbird er installeret via din distributions pakkesystem, skal du vente, til der udsendes en opdatering via pakkesystemet. Hvis du vil installere Thunderbird manuelt, altså uden om pakkesystemet, så læs artiklen Sådan installerer du Thunderbird på Linux .
  1. Klik på menuen Hjælp, og klik så på Om Thunderbird.Klik på Thunderbird på menuen, og klik så på Om Thunderbird.Klik på menuen Hjælp, og klik så på Om Thunderbird.
  2. Vinduet Om Thunderbird åbnes, og Thunderbird vil begynde at søge efter opdateringer og automatisk hente dem.
    TB About Update 1
  3. Når opdateringerne er klar til at blive installeret, så klik på knappen Genstart Thunderbird for at opdatere.
    TB About Update 2

Har du problemer med at opdatere?