Template:donottrack

Spor mig ikke-funktionen er slået fra som standard undtagen i privat browsing, hvor den altid er slået til. Sådan slår du den til:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Find afsnittet Beskyttelse mod sporing.
    Fx57DoNotTrack Fx61TrackingProtection-DoNotTrack
  4. Vælg Altid under Send websteder signalet "Spor mig ikke" ("Do not track") for at fortælle, at du ikke vil spores.
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuknappen fx57menu , og vælg Blokering af indhold.
    Fx63ContentBlocking-DoNotTrack Fx65ContentBlocking-DoNotTrack
  2. Vælg Altid under Send websteder signalet "Spor mig ikke" ("Do not track") for at fortælle, at du ikke vil spores.
  3. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.