Synkroniser logins i Firefox til computer

Aktivér synkronisering af logins på Firefox til computer, så du kan få adgang til dem fra alle dine synkroniserede enheder. Bemærk, at hvis du bruger Firefox Lockwise, skal du aktivere synkronisering af logins.

Inden du begynder: Opret en gratis Firefox-konto, hvis du ikke allerede har én.

Indstil automatisk synkronisering

1. Klik på menuknappen fx57menu for at åbne menuen.
  2. Klik på pilen ud for din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

sync menu 68
  3. Klik på Indstillinger for Sync….
  4. Sæt et flueben ud for Logins i afsnittet Indstillinger for synkronisering.
  1. Klik på menuknappen fx57menu for at åbne menuen.
  2. Klik på din Firefox-konto for at åbne Indstillinger for synkronisering. Hvis du er logget ud, skal du først logge ind ved at klikke på Log ind på Sync….
  3. Sæt et flueben ud for Logins i afsnittet Indstillinger for synkronisering:
    logins sync Fx67SyncSettings-Logins

Foretag en manuel synkronisering

Firefox-konti synkroniserer med regelmæssige intervaller, men du kan også synkronisere manuelt.

1. Klik på ikonet Firefox-konto i værktøjslinjen.

syncavatar logged out
  2. Klik på Synkroniser nu.