Søgefeltet er forsvundet - Sådan får du det tilbage

Denne artikel gælder for den nye Firefox Quantum (Firefox version 57 og nyere versioner).

Når du installerer Firefox Quantum, kan du opleve, at søgelinjen og adresselinjen er blevet lagt sammen. Hvis du foretrækker, at have have din søgelinje og adresselinje hver for sig, kan du gendanne søgelinjen ved at følge disse trin:

add search bar 57
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Søgning.
  3. Klik på Tilføj søgelinjen til værktøjslinjen.
    add search box button 57
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Du kan også tilføje eller fjerne søgelinjen på følgende måde: Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på 57customize-icon.png Tilpas…. Træk søgelinjen op på eller væk fra værktøjslinjen, og klik på knappen Færdig. Læs artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer for detaljer.