Opret en genvej til et websted på skrivebordet

Du kan bruge Firefox til at oprette en genvej på din computers skrivebord til en webside, du har besøgt:

1. Tilpas størrelsen på Firefox-vinduet så du både kan se din computers skrivebord og Firefox-vinduet på samme skærm.
  2. Klik på ikonet til venstre for adresselinjen (hvor webadressen er vist).
  3. Flyt markøren til skrivebordet mens du stadig holder museknappen nede, og slip så museknappen. Genvejen vil blive oprettet.
    Website Shortcut Shortcut 29 - Win Shortcut 29 - Mac Shortcut 29 - Lin

Du kan også trække og slippe elementer til skrivebordet fra bogmærkemenuen og vinduet Bogmærker og historik for at oprette genveje.

Hvis du åbner en genvej, du har oprettet, vil din standardbrowser blive åbnet og vise siden, du har oprettet en genvej til. Hvis du vil have Firefox som standardbrowser, så læs artiklen Hvordan man får links til at åbne i Firefox som standard.

Desuden kan der være tredjeparts udvidelser til Firefox, der kan hjælpe dig. For yderligere information om søgning efter og installation af udvidelser, læs artiklen Find og installer tilføjelser for at tilføje funktionalitet til Firefox.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQvbU