Installation af Thunderbird

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Vil du opdatere fra en tidligere version?

Hvis du vil opdatere Thunderbird fra en tidligere version, så læs artiklen Opdatering af Thunderbird.

Klik på linket til det styresystem, du vil installere Thunderbird på.

vista logo Installér Thunderbird i Windows

macos logo Installér Thunderbird på en Mac

linux logo Sådan installerer du Thunderbird på Linux

Windows og Windows-logoet er varemærker, som tilhører Microsoft group of companies.
Mac® og Apple-logoer er varemærker, som tilhører Apple Inc..
Linux® er et varemærke, som tilhører Linus Torvalds.
Linux-logoet er skabt af Larry Ewing, og han har ophavsretten til det.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.