Hvordan gendanner jeg mine faneblade fra sidst?

Vil du besøge de websider, du havde åbne sidste gang, du brugte Firefox? Her er nogle lette trin til at gøre det.

Gendan den forrige session fra standardstartsiden

Hvis du havde faneblade og vinduer åbne, da du lukkede Firefox, indeholder standardstartsiden en knap med navnet Gendan forrige session. Klik på knappen for at få dine faneblade og vinduer tilbage.
Session Restore - Home - Win Session Restore - Home - Mac Session Restore - Home - Lin Restore1 29 - Win Restore1 29 - Mac Restore1 29 - Lin

Bemærk: Hvis du har indstillet din startside til noget andet end Firefox' standardstartside, kan du gendanne standardstartsiden.

Gendan den forrige session fra menuen Historik

Sådan får du dine faneblade og vinduer tilbage fra en tidligere session, hvis ikke du bruger Firefox' standardstartside:

• Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, hold musemarkøren over menupunktet Historik, og klik så på Gendan forrige session.Klik på menuen Historik på menulinjen, og klik så på Gendan forrige session.Klik på knappen Historik øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Gendan forrige session. Restore Previous Session - Win2
  • Klik på menuknappen new fx menu til højre på værktøjslinjen. Klik på Historik for at udvide listemenuen, og klik så på Gendan forrige session.
    Restore2 29 - Win Restore2 29 - Mac Restore2 29 - Lin

Gendan den forrige session, hver gang du starter Firefox

Læs afsnittet Konfigurer sessionsgendannelse for vejledning i at indstille Firefox til altid at vise dine vinduer og faneblade fra sidste gang, når du starter programmet.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQTqL