Hvordan gendanner jeg mine faneblade fra sidst?

Vil du besøge de websider, du havde åbne sidste gang, du brugte Firefox? Her er nogle lette trin til at gøre det.

Tilgå dine senest lukkede faneblade

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon på værktøjslinjen. (Hvis du ikke kan se knappen dér, så klik på menuknappen fx57menu, og klik så på Arkiv).
  2. Klik på Historik.
  3. Klik på Senest lukkede faneblade.

Gendan den forrige session fra Firefox-menuen

Sådan får du dine faneblade og vinduer tilbage fra en tidligere session via Firefox-menuen:

1. Klik på menuknappen Fx57menu til højre på værktøjslinjen.
  2. Klik på Gendan forrige session.
    Fx57RestorePreviousSession

Gendan den forrige session, hver gang du starter Firefox

Når Firefox starter, åbnes som standard et enkelt vindue, der viser din angivne startside. Du kan indstille Firefox til altid at vise dine vinduer og faneblade fra den forrige session, hver gang du starter Firefox. Sådan ændrer du dine opstartsindstillinger for Firefox:

1. Klik på menuknappen New Fx MenuFx57Menu, og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Find Når Firefox starter i afsnittet Opstart, og vælg Vis mine vinduer og faneblade fra sidste gang.
    Fx57General-WhenFirefoxStarts-Show-windows-and-tabs
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuknappen New Fx MenuFx57Menu, og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Find afsnittet Opstart og sæt flueben ud for Gendan forrige session.
    Restore2_61 - Mac
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
For mere information om sessionsgendannelse, læs artiklen Gendan forrige session - Indstil hvornår Firefox viser dine seneste faneblade og vinduer.