Gør Firefox til standardbrowser i Android

Denne artikel forklarer, hvordan du får links til at åbne i Firefox som standard på din Android-enhed.

Trin 1: Ryd den browser som aktuelt åbner links

1. Åbn appen Indstillinger. Du skal herefter finde indstillingerne for programmer, hvis navn og placering ikke er ens i alle versioner af Android. I nogle versioner skal du først trykke på knappen Mere øverst på skærmen. Punktet til indstillingerne kan hedde Programmer eller Programmanager, og du skal muligvis trykke på Håndter programmer før det næste trin.
  2. Rul sidelæns, indtil visningen Alle er aktiv.

Android ICS Manage Apps - Cropped just showing stock
  3. Tryk på den browser, som aktuelt åbner links. Dette er som regel standardbrowseren, som typisk hedder "Browser" eller "Internet".
  4. Tryk på knappen Tøm standardindstillinger for at forhindre denne browser i at åbne links som standard. Hvis "Tøm standardindstillinger" er nedtonet, så har du enten ikke installeret andre browsere, eller også har du installeret en browser som Opera, og den er valgt som standardbrowser. Hvis du har installeret en anden browser, så gå tilbage til det tidligere trin og gentag med standardbrowseren.

Android ICS Clear defaults - Cropped

Trin 2: Indstil Firefox til at åbne links som standard

1. Åbn et link i en Android-app, såsom appen E-mail.
  2. Du bliver nu spurgt, hvilken app der skal bruges til at åbne linket. Tryk på Firefox, og tryk så på Altid.

Android ICS Complete Action using Firefox Always just showing stock and ff

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAUe97