Firefox kan ikke indstilles til at være standard-browser i iOS

Apple tillader på nuværende tidspunkt ikke, at du ændrer standard-browseren på iPad, iPhone og iPod touch.

Det er dog muligt at sende sider fra Safari til Firefox:

1. Tryk på del-ikonet i Safari share button ios .
  2. Vælg Firefox som destination. Hvis Firefox ikke vises, så tryk på knappen Mere:
    more button marketplace
  3. Tryk på kontakten ud for Firefox for at kunne sende sider til Firefox.

Hvis du gerne vil have, at Apple ændrer dette i fremtiden, kan du prøve at skrive til dem (på engelsk) her: Apple feedback.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, JakobKappel. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.