Genveje med musen til de mest brugte opgaver i Firefox

Dette er en liste over genveje med musen i Mozilla Firefox.

Bemærk, midterklik er klik på den midterste museknap eller på rullehjulet.
Kommando Genvej
Tilbage Alternativ + rul nedSkift + rul ned
Fremad Alternativ + rul op Skift + rul op
Zoom ind Ctrl + rul op
Zoom ud Ctrl + rul ned
Luk faneblad Midterklik på faneblad
Åbn link i nyt faneblad Midterklik på link
Nyt faneblad Midterklik på fanebladslinjen
Åbn i faneblad i baggrunden* CtrlKommando + venstreklik på link
midterklik på link
Åbn i faneblad i forgrunden* CtrlKommando + Skift + venstreklik
Skift + midterklik
Åbn i nyt vindue Skift + venstreklik på link
Duplikér faneblad eller bogmærke CtrlAlternativ + træk i faneblad
Genindlæs (uden cache) Skift + genindlæs-knappen
Gem side som AltAlternativ + venstreklikFindes ikke på Linux

* Åbn i faneblad i forgrunden og baggrunden vil være byttet om, hvis indstillingen Skift fokus til det nye faneblad, når jeg åbner et link deri er aktiveret i indstillingerne under FanebladeGenerelt.