Gendan mistede bogmærker i Firefox Developer Edition

Revisionsinformation
  • Revision id: 82901
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Når du for første gang starter Firefox Developer Edition, oprettes en ny profil uden dine eksisterende bogmærker, webstedsindstillinger og browserhistorik. Lær at gendanne dine bogmærker og holde dine indstillinger opdateret i både Developer Edition og standard versionen af Firefox.

Mulighed 1: Brug Firefox Sync på begge udgaver

Synkroniser dine bogmærker med Firefox Sync i begge udgaver af Firefox.

Mulighed 2: Deaktiver muligheden for at kunne bruge seperate profiler

Skriv about:preferences i Adresslinjen og tryk på EnterReturn, for at komme til websiden about:preferences. Fjern markeringen ved siden af Allow Firefox Developer Edition and Firefox to run at the same time.

dev edition same profile
For mere information om Developer Edition, læs Mozilla Developer Network.