Gendan mistede bogmærker i Firefox Developer Edition

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Første gang, du starter Firefox Developer Edition, oprettes en ny profil uden dine eksisterende bogmærker, webstedsindstillinger og browserhistorik. Lær at gendanne dine bogmærker og holde dine indstillinger opdateret i både Developer Edition og standardversionen af Firefox.

Mulighed 1: Brug Firefox Sync på begge udgaver

Synkroniser dine bogmærker med Firefox Sync i begge udgaver af Firefox.

Mulighed 2: Deaktiver muligheden for at kunne bruge separate profiler

Skriv about:preferences i adressefeltet, og tryk på EnterRetur for at åbne til siden about:preferences. Fjern markeringen ud for Tillad Firefox Developer Edition og Firefox at køre samtidig.

dev edition same profile
For mere information om Developer Edition, læs Mozilla Developer Network.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.