Fjern en synkroniseret enhed fra din Firefox-konto

Med Sync kan du synkronisere dine bogmærker, logins og browser-data på tværs af forskellige enheder. Hvis du ikke længere vil synkronisere en enhed, kan du fjerne den fra din Firefox-konto og eventuelt slette dens browser-data.

  1. Åbn Firefox på den computer, hvor du vil afbryde synkroniseringen.
  2. Klik på pilen ud for din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

    sync menu 68
  3. Klik på Indstillinger for Sync….
  4. Klik på knappen Afbryd…. Du vil blive spurgt, om du vil slette de synkroniserede data på den pågældende computer.
  5. Sæt flueben ud for de data, du vil fjerne.
    disconnect delete 62
  6. Klik på knappen Afbryd kun, hvis du vil beholde alle data, eller klik på knappen Afbryd og slet, hvis du vil fjerne data.
  1. Åbn Firefox på den computer, hvor du vil afbryde synkroniseringen.
  2. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  3. Klik på SyncFirefox-konto til venstre.
  4. Klik på knappen Afbryd…. Du vil blive spurgt, om du vil slette de synkroniserede data på den pågældende computer.
  5. Sæt flueben ud for de data, du vil fjerne.
    disconnect delete 62
  6. Klik på knappen Afbryd kun, hvis du vil beholde alle data, eller klik på knappen Afbryd og slet, hvis du vil fjerne data.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.

Hjalp denne artikel? Vent venligst...

Bliv frivillig hos Mozilla Support