Fjern en synkroniseret enhed fra din Firefox-konto

Unlock more from the Firefox suite: Sync, Monitor, Relay and more.

Start nu

Med Sync kan du synkronisere dine bogmærker, logins og browsing-data på tværs af forskellige enheder. Hvis du ikke længere vil synkronisere en enhed, kan du fjerne den fra din Firefox-konto og eventuelt slette dens browsing-data.

Bemærk: Hvis du bare vil deaktivere Sync for en enhed uden at logge ud af din Firefox-konto, så læs artiklen Deaktiver Firefox Sync.
  1. Åbn Firefox på den computer, hvor du vil afbryde synkroniseringen.
  2. Klik på menuknappen fx57Menu på værktøjslinjen.
  3. Klik på din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

Fx89menu-FirefoxAccountFx70menu-FirefoxAccount
  4. Klik på Indstillinger for Sync.
    • Siden Sync i Firefox' indstillinger vises.
  5. Klik på Log ud….
    • Du vil blive spurgt, om du vil afbryde forbindelsen til din Firefox-konto.
    Fx71SyncSignout-Disconnect
  6. Klik på knappen Afbryd.

Firefox afbryder forbindelsen til din konto, men sletter ikke dine browsing-data.

1. Åbn Firefox på den computer, hvor du vil afbryde synkroniseringen.
  2. Klik på menuknappen fx57Menu på værktøjslinjen.
  3. Klik på din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

Fx89menu-FirefoxAccountFx70menu-FirefoxAccount
  4. Klik på Indstillinger for Sync….
    • Siden Sync i Firefox' indstillinger vises.
  5. Klik på knappen Afbryd…. Du vil blive spurgt, om du vil slette de synkroniserede data på den pågældende computer.
  6. Sæt flueben ud for de data, du vil fjerne.
    disconnect delete 62
  7. Klik på knappen Afbryd kun, hvis du vil beholde alle data, eller klik på knappen Afbryd og slet, hvis du vil fjerne data.