Firefox vil ikke afspille lyd

Denne artikel beskriver, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan høre lyd i Firefox.

Slå lyd til for Firefox og plugins

1. Åbn Firefox og afspil en video, som indeholder lyd, fx denne Firefox-video eller en Flash-video med lyd.
  2. Klik på lydstyrkeikonet i processlinjen i Windows.
  3. Klik på MixerÅbn lydstyrke. Vinduet Lydstyrke åbnes.
  4. Sørg for at lyden til Mozilla Firefox og Plugin Container for Firefox (til plugin-indhold såsom Adobe Flash Player) ikke er slået fra, og at skyderne ikke er i bund.
Win7Mixer-Firefox&Plugin Win10 Volume Mixer

Kontrollér din lydenhed

Sørg for at lydenheder (såsom højtalere og hovedtelefoner) er slået til og korrekt forbundet til computeren.

Andre løsninger

Kontrollér om andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis ikke de kan:

Hvis Firefox er det eneste program, du ikke kan høre lyd i:

Kontrollér om andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis Firefox er det eneste program, der ikke kan afspille lyd:

Hvis ingen programmer kan afspille lyd:

Kontrollér om andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis Firefox er det eneste program, der ikke kan afspille lyd:

Hvis du heller ikke kan høre lyd i andre programmer:

• Sørg for at lydenheder (såsom højtalere eller hovedtelefoner) er slået til og korrekt forbundet til computeren.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.