Firefox vil ikke afspille lyd

Denne artikel beskriver, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan høre lyd i Firefox.

• Hvis du vil have Firefox til at lave en klik-lyd, når du klikker på et link, og til at bruge andre lydeffekter, når du surfer på nettet, så prøv udvidelsen Navigational Sounds.

Slå lyden til for Firefox og plugins

1. Åbn Firefox og afspil indhold, som burde afspille lyd, fx HTML5-videoen på Firefox' Youtube-side, en Flash-lyd eller lignende.
  2. Klik på lydstyrkeikonet i processlinjen i Windows.
  3. Sørg for at afkrydsningsboksen Slå fra ikke er markeret, og at skyderen ikke er i bund.
  1. Åbn Firefox og afspil indhold, som burde give lyd, fx HTML5-videoen på Firefox' Youtube-side, en Flash-lyd eller lignende.
  2. Klik på lydstyrkeikonet i processlinjen i Windows.
  3. Klik på Mixer. Vinduet Lydstyrke åbnes.
  4. Sørg for at lyden til Mozilla Firefox og plugin (såsom Adobe Flash Player) ikke er slået fra, og at skyderne ikke er i bund.

Win7 Volume Mixer

Kontrollér din lydenhed

Sørg for at lydenheder (såsom højtalere og hovedtelefoner) er slået til og korrekt forbundet til computeren.

Andre løsninger

Kontrollér om andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis ikke de kan:

Hvis Firefox er det eneste program, du ikke kan høre lyd i:

Kontrollér om andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis Firefox er det eneste program, der ikke kan afspille lyd:

Hvis ingen programmer kan afspille lyd:

Kontrollér om andre programmer på din computer kan afspille lyd. Hvis Firefox er det eneste program, der ikke kan afspille lyd:

Hvis du heller ikke kan høre lyd i andre programmer:

• Sørg for at lydenheder (såsom højtalere eller hovedtelefoner) er slået til og korrekt forbundet til computeren.

Del denne artikel: http://mzl.la/1wLvhoh