Bloker eller tillad automatisk afspilning af medier i Firefox

Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Funktionen Afspil ikke automatisk vil blive slået til gradvist i Firefox version 66, så ikke alle brugere vil have funktionen med det samme.

Firefox blokerer alle medier med lyd som standard, så de ikke afspilles automatisk. Hvis du ønsker, at et websted automatisk afspiller medier, eller vil lave andre ændringer til indstillingerne for automatisk afspilning, kan du bruge én af nedenstående metoder.

Tillad altid eller aldrig automatisk afspilning af medier

For altid at tillade eller forbyde automatisk afspilning af alle medier med lyd, så følg disse trin:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Tilladelser.
    Fx66Permissions-BlockAutoplay
    • Lad ikke websteder starte automatisk afspilning af lyd er standardindstillingen. Når der er sat flueben her, vil automatisk afspilning af medier med lyd være blokeret.
      Bemærk: Hvis mediefiler alligevel afspilles som på websider, selvom du har sat et flueben ud for indstillingen, så prøv at fjerne fluebenet og sæt det igen.
    • Fjern fluebenet ud for Lad ikke websteder starte automatisk afspilning af lyd for altid at tillade automatisk afspilning af medier med lyd.

Dit valg vil gælde for alle medier på alle websteder.

For altid at tillade eller forbyde automatisk afspilning af alle medier med lyd eller video, så følg disse trin:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Tilladelser.
    Fx69Permissions-Autoplay
  4. Find Automatisk afspilning, og klik på knappen Indstillinger….
    Fx69Permissions-BlockAutoplay
  5. Brug rullemenuen Standard for alle websteder til at vælge, hvordan Firefox skal håndtere automatisk afspilning af medier for alle websteder:
    • Standardindstillingen Bloker lyd vil blokere automatisk afspilning af medier med lyd.
    • Indstillingen Bloker lyd og video vil blokere automatisk afspilning af medier, herunder video, selvom lyden er slået fra.
    • Indstillinger Tillad lyd og video vil tillade automatisk afspilning af alle medier.
  6. Når du har truffet dit valg, så klik på knappen Gem ændringer.

Den indstilling du vælger, vil gælde for alle medier på alle websteder.

Webstedsindstillinger

Når Firefox blokerer afspilning af et medie med lyd på et websted, vises et specielt ikon Fx66BlockAutoplayIcon i adressefeltet. Klik på knappen Site Info button i adressefeltet for at åbne kontrolcentret, hvor du skifte mellem at blokere eller tillade automatisk afspilning af medie med lyd. Denne mulighed vises altid i kontrolcentret.

Fx66Autoplay-allow-or-block Fx69Autoplay-allow-or-block

Føj websteder til din liste til automatisk afspilning af medier

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Tilladelser.
  4. Find indstillingen Lad ikke websteder starte automatisk afspilning af lyd og klik på knappen Undtagelser… for at håndtere din liste med websteder, der må eller ikke må afspille medier med lyd.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Tilladelser.
  4. Find Automatisk afspilning, og klik på knappen Indstillinger… t for at håndtere din liste med websteder, der må eller ikke må afspille medier.
Bemærk: Hvis det ikke virker, når du tilføjer URL'en til selve webstedet, så prøv at tilføje hele URL'en til websiden, der indeholder mediet, når du tilføjer webstedet til listen,