Eksporter Firefox bogmærker til en HTML fil til backup eller overførsel af bogmærker

Denne artikel forklarer, hvordan bogmærker eksporteres til en HTML-fil, som kan bruges til backup eller til at importere i en anden webbrowser.

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner på værktøjslinjen i vinduet Bogmærker og historik, og klik så på Eksporter bogmærker til HTML....
    Eksporter_bogmaerker
  3. Vinduet Eksporter bogmærkefil åbnes. Vælg et sted at gemme filen, der som standard hedder bookmarks.html. Skrivebordet er normalt et godt sted, men ethvert sted der er let at huske kan bruges.
  4. Klik på knappen Gem. Vinduet Eksporter bogmærkefil lukkes.
  5. Luk vinduet Bogmærker og historik.

Dine bogmærker er nu eksporteret fra Firefox. Den gemte HTML-fil med bogmærker er nu klar til at blive importeret i en anden webbrowser.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQB3f