Deaktiver Firefox Sync på en mistet telefon eller tablet

Du har mistet din enhed, og du har brugt Firefox Sync på enheden til at hente alle dine brugernavne og adgangskoder. Denne artikel forklarer, hvad du bør gøre for at forhindre andre i at få adgang til dine adgangskoder på den mistede enhed.

Bemærk: Hvis du brugte en hovedadgangskode til Firefox på den mistede enhed, og Firefox ikke var åben, behøver du ikke foretage dig yderligere.

Start med at ændre din Sync-adgangskode fra en synkroniseret computer

Dette første trin forhindrer, at den mistede enhed kan forbinde til Sync-serveren og hente alle de nye adgangskoder, som du efterfølgende opretter - se næste afsnit.

1. Klik på menuknappen fx57menuFx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på din Firefox-konto (din mailadresse eller Log ind), og klik så på Håndter konto (eller besøg https://accounts.firefox.com).
  3. Klik på knappen Skift i afsnittet Adgangskode på siden Firefox-konti.
  4. Følg trinnene for at indtaste din gamle og din nye adgangskode, og klik så på knappen Gem for at afslutte.

Udskift herefter alle dine gemte adgangskoder fra en synkroniseret computer

Det er vigtigt, at du ændrer din Sync-adgangskode, før du ændrer alle dine andre adgangskoder. Ellers vil den mistede enhed få adgang til de nye adgangskoder.

Denne del er tidskrævende men meget vigtig. Udskifter du ikke adgangskoderne, vil det være muligt at logge ind på alle de gemte steder fra den mistede enhed.

I artiklen Create secure passwords to keep your identity safe kan du lære at oprette sikre adgangskoder.