Deaktiver Firefox Sync på en mistet telefon eller tablet

Du har mistet din enhed, og du har brugt Firefox Sync på enheden til at hente alle dine brugernavne og adgangskoder. Denne artikel forklarer, hvad du bør gøre for at forhindre andre i at få adgang til dine adgangskoder på den mistede enhed.

Bemærk: Hvis du brugte en hovedadgangskode til Firefox på den mistede enhed, og Firefox ikke var åben, behøver du ikke foretage dig yderligere.

Start med at ændre din Sync-adgangskode fra en synkroniseret computer

Dette første trin forhindrer, at den mistede enhed kan forbinde til Sync-serveren og hente alle de nye adgangskoder, som du efterfølgende opretter - se næste afsnit.

1. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på SyncFirefox-konto, og klik så på linket Håndter konto for at åbne siden Firefox-konti.
  3. Klik på Skift… ud for Adgangskode.
  4. Indtast den gamle og den nye adgangskode i deres respektive felter, og klik så på knappen Skift.
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Udskift herefter alle dine gemte adgangskoder fra en synkroniseret computer

Det er vigtigt, at du ændrer din Sync-adgangskode, før du ændrer alle dine andre adgangskoder. Ellers vil den mistede enhed få adgang til de nye adgangskoder.

Denne del er tidskrævende men meget vigtig. Udskifter du ikke adgangskoderne, vil det være muligt at logge ind på alle de gemte steder fra den mistede enhed.

I artiklen Create secure passwords to keep your identity safe kan du lære at oprette sikre adgangskoder.