Deaktiver Firefox Sync på en mistet telefon eller tablet

Du har mistet din enhed, og du har brugt Firefox Sync på enheden til at hente alle dine brugernavne og adgangskoder. Denne artikel forklarer, hvad du bør gøre for at forhindre andre i at få adgang til dine adgangskoder på den mistede enhed.

Bemærk: Hvis du brugte en hovedadgangskode til Firefox på den mistede enhed, og Firefox ikke var åben, behøver du ikke foretage dig yderligere.

Start med at ændre din Sync-adgangskode fra en synkroniseret computer

Dette første trin forhindrer, at den mistede enhed kan forbinde til Sync-serveren og hente alle de nye adgangskoder, som du efterfølgende opretter - se næste afsnit.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på pilen ved siden af Håndter konto for at åbne menuen.
  3. Klik på Ændr adgangskode. Vinduet Ændre din adgangskode åbnes.
  4. Indtast din nye adgangskode og klik på knappen Ændr adgangskode.
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på linket Håndter ved siden af dit kontonavn for at åbne siden Håndter konto.
  3. På siden Håndter konto, klik på Ændr adgangskode.
  4. Indtast din nye adgangskode i feltet, og klik på knappen Ændr adgangskode.
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på pilen ved siden af Håndter konto for at åbne menuen.
  3. Klik på Ændr adgangskode. Vinduet Ændre din adgangskode åbnes.
  4. Indtast din nye adgangskode, og klik på knappen Ændr adgangskode.
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på pilen ved siden af Håndter konto for at åbne menuen.
  3. Klik på Ændr adgangskode. Vinduet Ændr din adgangskode åbnes.
  4. Indtast din nye adgangskode, og klik på knappen Ændr adgangskode.
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Udskift herefter alle dine gemte adgangskoder fra en synkroniseret computer

Det er vigtigt, at du ændrer din Sync-adgangskode, før du ændrer alle dine andre adgangskoder. Ellers vil den mistede enhed få adgang til de nye adgangskoder.

Denne del er tidskrævende men meget vigtig. Udskifter du ikke adgangskoderne, vil det være muligt at logge ind på alle de gemte steder fra den mistede enhed.

I artiklen Create secure passwords to keep your identity safe kan du lære at oprette sikre adgangskoder.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKsIsh