Brug sidepanelet i Firefox til at få adgang til bogmærker, historik og synkroniserede faneblade

Revisionsinformation
  • Revision id: 82936
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Oversat fra en-US artikel + Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Opdater Firefox til seneste version for at få adgang til denne funktion.

Den seneste version af Firefox (30 og over) kommer med en knap kaldet Sidepanel som giver dig adgang til dine bogmærker, historik og sociale funktioner. Denne artikel viser hvordan du tilføjer knappen og bruger funktionen.

display sidebar fx30

Tilføj knappen Sidepanel

1. Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på menupunktet Tilpas. Et panelet åbnes med alle de knapper du kan tilføjer i Firefox.
  2. Træk knappen Sidepanel hen på din menu eller værktøjslinje, og giv slip.
    add sidebar button
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning for at gemme dine ændringer.
Lær mere om at tilpasse dine Firefox knapper og værktøjslinjer i Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.

Slå Sidepanel til og fra

1. Klik på knappen Sidepanel, og vælg den valgmuliged du ønsker at aktiver.
  2. Klik igen på knappen Sidepanal, og vælg den valgmulighed du ønsker er slå fra.
Tilføj mere sjov til dit sidepanal: Nu da du kan det grundlæggende, kan du lærer at tilføje sociale funktioner eller finde en tilføjelse som kan give mere indhold til dit sidepanal.