Afspil lyd og video med Silverlight plugin'et

Microsoft Silverlight er et plugin, som nogle websteder bruger til at vise multimedieindhold. Denne artikel beskriver, hvordan du kontrollerer, om Silverlight er installeret, og hvordan du installerer det.

Kontrollér om Silverlight er installeret

Besøg Microsoft Silverlights installationsside for at kontrollere, om du har Silverlight installeret.

Er Silverlight installeret, vil du få vist en meddelelse med din Silverlight-version.

Installér Silverlight

Hvis du ikke har Silverlight installeret, så følg vejledningen på Microsoft Silverlights installationsside.

Hvis du ikke har Silverlight installeret, så følg vejledningen på Go-Mono.coms Moonlight installationsside. Moonlight er en open source-implementering af Microsoft Silverlight til Unix-lignende systemer.

Afinstallér Silverlight

Følg vejledningen på Microsoft Silverlights afinstallationsside.

Silverlight er installeret, men virker ikke

Mozilla blokerer ældre versioner af Silverlight, hvilket kan få websteder, som fx Netflix, til at spørge, om du vil installere Silverlight. Opdatér din installation af Silverlight til den nyeste version fra Microsoft Silverlights installationsside for at løse problemet.

I nogle tilfælde vil dette måske ikke løse problemet, og du kan få brug for manuelt at aktivere Silverlight-plugin'et:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Plugins i fanebladet Tilføjelser.
  3. Find Silverlight i listen med plugins, og klik på knappen Aktiver.

I nogle tilfælde vil dette måske ikke løse problemet, og du kan få brug for manuelt at aktivere Silverlight-plugin'et:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Plugins i fanebladet Tilføjelser.
  3. Find Silverlight i listen med plugins, og vælg Aktiver altid i knappens rullemenu.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQEvG