Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Sign in with Apple not working on Windows

  • 1 baphendule
  • 1 inale nkinga
  • 21 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu TombFraider

more options

Hey out there,

I've recently been strugggeling with Firefox (got latest version installed, System is running Windows 11) in terms of not being able to use the "Sign in with Apple".

On Chrome it still works, but after typing in my Apple-iD credentials, Firefox doesn't let me finish the sign in. It doesn't work if I want to sign into an Application nor a website using the apple sign-in option.

I know there are different ways to sign in but I tend to use this one thanks to it's simplicity and would therefore be happy if anybody knew the issue or even better, a solution to it.

Grateful for any replies :)

Hey out there, I've recently been strugggeling with Firefox (got latest version installed, System is running Windows 11) in terms of not being able to use the "Sign in with Apple". On Chrome it still works, but after typing in my Apple-iD credentials, Firefox doesn't let me finish the sign in. It doesn't work if I want to sign into an Application nor a website using the apple sign-in option. I know there are different ways to sign in but I tend to use this one thanks to it's simplicity and would therefore be happy if anybody knew the issue or even better, a solution to it. Grateful for any replies :)

Isisombululo esikhethiwe

Comment:

  • I've turned off any vpn, adblock etc. settings
  • I've also cleared the cache and website cookies
  • I have bitdefender installed, though the problem also exists when only using windows defender
Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (1)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Comment:

  • I've turned off any vpn, adblock etc. settings
  • I've also cleared the cache and website cookies
  • I have bitdefender installed, though the problem also exists when only using windows defender