Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Media player issue

  • 1 baphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 30 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu beezgram

more options

My FireFox media player was working fine this morning. Now it will not play the mp3 files I need to play for my work. Also, there's no sound on YouTube when I use FireFox. I have system sounds on my computer, and I have sounds on Google Chrome, but there are no sounds on FireFox. The media player will open with the mp3 files, but it does not move or play at all. I disabled my antivirus and it still won't work. So that is now fully back on. I uninstalled and reinstalled, restarted my computer, I have done so many things over the last 4 hours and nothing is working. There was a Windows update today that happened shortly before this problem occurred.

My FireFox media player was working fine this morning. Now it will not play the mp3 files I need to play for my work. Also, there's no sound on YouTube when I use FireFox. I have system sounds on my computer, and I have sounds on Google Chrome, but there are no sounds on FireFox. The media player will open with the mp3 files, but it does not move or play at all. I disabled my antivirus and it still won't work. So that is now fully back on. I uninstalled and reinstalled, restarted my computer, I have done so many things over the last 4 hours and nothing is working. There was a Windows update today that happened shortly before this problem occurred.

Isisombululo esikhethiwe

Ignore this. Delete it. Whatever you need. All I had to do was plug in my earbuds to get it to work. After 4 hours of troubleshooting, that's all I had to do was plug in my earbuds. wtf

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (1)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Ignore this. Delete it. Whatever you need. All I had to do was plug in my earbuds to get it to work. After 4 hours of troubleshooting, that's all I had to do was plug in my earbuds. wtf