搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Page not loading for 10-20 seconds, then it does after refresh

  • 6 回覆
  • 1 有這個問題
  • 29 次檢視
  • 最近回覆由 niekrochip

more options

Ever since installing firefox on a new pc, I've had the problem where I would click a link or enter a url, and sometimes (not always, about 20% of the time), the page will not load (there is a loading symbol but no page shows up), then it stops loading after about 10-20 seconds and there is no page (when I enter a url from a new tab, there is just a blank tab, when I click a link on a webpage, I just remain on the webpage), but when I re-enter the url or re-click the link, it does work. So happens for all links of the website I'm trying to visit.

To summarize: I click a link, and sometimes it loads for 10-20s and then just stops, and when I click again, it works.

Any help is appreciated!

Ever since installing firefox on a new pc, I've had the problem where I would click a link or enter a url, and sometimes (not always, about 20% of the time), the page will not load (there is a loading symbol but no page shows up), then it stops loading after about 10-20 seconds and there is no page (when I enter a url from a new tab, there is just a blank tab, when I click a link on a webpage, I just remain on the webpage), but when I re-enter the url or re-click the link, it does work. So happens for all links of the website I'm trying to visit. To summarize: I click a link, and sometimes it loads for 10-20s and then just stops, and when I click again, it works. Any help is appreciated!

被選擇的解決方法

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Have you disabled the virus software? If so, did it help? Just as a test, run this app to see if changing your DNS will help. https://www.grc.com/dns/benchmark.htm

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (6)

more options

Any help please? this issue is driving me crazy :-(

more options

Thanks for your reply! Im running Windows 10 64bit, with latest Firefox version (98.0.1). I have GData Antivirus and a firewall is running on 'standard security mode' but I have this on other pc's as well and none have this problem. This happens at every website. So when I would visit this support page, it could happen that it doesn't load first try, then I have to wait ~15sec and try again and then it works (but if I then try and refresh, it might happen that it doesn't load again).

Thanks for any advice!

more options

Anyone? :-(

more options

選擇的解決方法

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Have you disabled the virus software? If so, did it help? Just as a test, run this app to see if changing your DNS will help. https://www.grc.com/dns/benchmark.htm

more options

You can also try Windows in Safe Mode with networking to see if Firefox behaves any different.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=Windows+in+Safe+Mode

more options

jonzn4SUSE said

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf Have you disabled the virus software? If so, did it help? Just as a test, run this app to see if changing your DNS will help. https://www.grc.com/dns/benchmark.htm

THANK YOU SO MUCH!!! Apparently there were problems with the DNS, I'm not sure which of the things I tried with your recommended software ended up working, but I don't have the problem anymore!!