Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi

Viewing emails always goes into write/reply/send mode

Not sure if I've done something to cause this, or whats happened or if this is a bug in the beta release I'm using.. 101.0b2 (64-bit) When I open an email from the inbox … (xem thêm)

Not sure if I've done something to cause this, or whats happened or if this is a bug in the beta release I'm using.. 101.0b2 (64-bit)

When I open an email from the inbox view to read it, it always goes into write/edit/reply/send mode(not sure what to call that mode). It's only just started to happen.

Is this a config/settings error I could have caused ? Other Suggestions?

++Mark. https://ctproduced.com

Đã được hỏi bởi m_cathcart 9 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi m_cathcart 5 giờ trước

intermittent server gone down or disconnected notice

I posted this last year and one other person chimed in with the same issues, but there were no responses, and the thread was archived. The other person suggested this pr… (xem thêm)

I posted this last year and one other person chimed in with the same issues, but there were no responses, and the thread was archived. The other person suggested this problem had been around for a long time and he was using a different email system. I am reposting my observations below in the hope there may be a response or a fix.

I am running TBird 91.9 on a Win10 Pro 21H2 laptop and on a Win10 Pro 21H2 Surface GO. My issue is with my Compuserve/AOL email account which is my primary account. I send email on smtp.compuserve.com and receive on imap.aol.com. The issue is intermittent and usually multiple times per day when it occurs. When I am receiving email I get the message "Server imap.aol.com has disconnected. The server may have gone down or there may be a network problem." What does not make sense is that it may occur on one of my PCs and then I will check the other and it is fine. Or sometimes both give this message but then I can go to my iPhone which also receives from imap.aol.com and it has no problems.

The problem is most severe, almost always occurs when I ask to synch mailboxes to go offline. I ask TBird to download all messages before disconnecting and it successfully downloads all of my Compuserve mailboxes except the InBox and consistently gives the server off line warning.

Are there some TBird settings I can adjust to try to resolve this problem?

I do have Comcast and Gmail accounts that do not appear to have this issue but for historical reasons I would like to retain my AOL/Compuserve as my principal account.

Thank you.

Đã được hỏi bởi eberger5 2 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi eberger5 7 giờ trước

the new thunderbird doesn't open most browser links (but does open some)

Recently I installed the new Kubuntu 22.04 with the new thunderbird. It no longer opens browser links (at least it opens some, but most it doesn't). I tried opening it i… (xem thêm)

Recently I installed the new Kubuntu 22.04 with the new thunderbird. It no longer opens browser links (at least it opens some, but most it doesn't).

I tried opening it in the console and got the following - the first parts when thunderbird opened and the last lines when I clicked on a link in an email message. The web address that it claims doesn't exist does, in fact, exist.

I've looked up all the help, suggestions about config.editor etc .... but none of it sees to work.

john@john-asus:~$ thunderbird [calBackendLoader] Using Thunderbird's libical backend [LDAPModuleLoader] Using LDAPDirectory.jsm [MsgSendModuleLoader] Using MessageSend.jsm [SmtpModuleLoader] Using SmtpService.jsm console.debug: "Trying to load /usr/lib/thunderbird/libotr.so" console.debug: "Trying to load libotr.so from system's standard library locations" console.debug: "Trying to load libotr.so.5 from system's standard library locations" console.debug: "Trying to load libotr.so from system's standard library locations" console.log: (new Error("Cannot load required OTR library", "resource:///modules/OTRLib.jsm", 109)) console.debug: "Successfully loaded OpenPGP library librnp.so version 0.16+git20220124.f06439f7.MZLA from /usr/lib/thunderbird/librnp.so" console.debug: "Found 0 public keys and 0 secret keys (0 protected, 0 unprotected)" console.debug: "Successfully loaded optional OpenPGP library libgpgme.so.11 from system's standard library locations" console.debug: "gpgme version: 1.16.0-unknown" console.warn: services.settings: thunderbird/hijack-blocklists has signature disabled IPDL protocol error: Handler returned error code!

      1. !!! [Parent][DispatchAsyncMessage] Error: PClientManager::Msg_ExpectFutureClientSource Processing error: message was deserialized, but the handler returned false (indicating failure)

IPDL protocol error: Handler returned error code!

      1. !!! [Parent][DispatchAsyncMessage] Error: PClientManager::Msg_ForgetFutureClientSource Processing error: message was deserialized, but the handler returned false (indicating failure)

env: ‘https://www.mimuw.edu.pl/wspomnienia’: No such file or directory

Đã được hỏi bởi masson.noble 15 giờ trước

TECHNICAL SUPPORT

My Thunderbird email for [edited email from public] @bigspringrv.com isn't working. I cannot receive, send, or view messages on my windows laptop.

Đã được hỏi bởi manager35 1 ngày trước

Thunderbird: attachments not opening (No yellow accept permission bar) since update

Since latest update: If I receive an Excel spreadsheet (either .xls or .xlsx) or a Word document (.docx) as an attachment in Thunderbird it will only open in Read Only m… (xem thêm)

Since latest update:

If I receive an Excel spreadsheet (either .xls or .xlsx) or a Word document (.docx) as an attachment in Thunderbird it will only open in Read Only mode. There is no way to give permission to open/view. I can save it & then open and it is fine but I cannot simply open the attachment directly without it being in Read only mode. I cannot uncheck the Properties "Read Only" check box because it is greyed out.

Similar problem applies to jpegs where you can't rotate the opened attachment (ie this opens in a kind of non-editing mode too)

The yellow security "Permission" bar that one clicked to "accept/view" is no longer appearing. (Sorry I don't know what to call this function or how to properly describe it)

Something seems to be preventing this yellow bar showing so I cannot click to "give permission to edit" or "accept the content" or whatever the appropriate permission/acceptance is

Is this a config issue ?

This problem does not occur if opening from webmail or Windows Live Mail, it applies only on Thunderbird.

Same issue on Windows 7 (yes I know it is not supported) and Windows 10. I have Thunderbird 91.9.0 (release update channel) on both (Two laptops).

I have several email accounts and the issue occurs with any email account and whether POP3 or IMAP. Also with Word/Excel/jpeg attachments to emails stored in Local Folders which used to open fine.

This problem has only arisen following latest update (91.9.0).

I have tried opening in Troubleshoot (Safe) Mode with add-ons disabled and the problem still exists.

Can anyone tell me what to do about this please ? How can I make Thunderbird allow direct opening of an attachment in normal editing mode as it used to do ? How do I get the yellow bar back please ?

What, if anything, do I change in config editor to make the yellow bar reappear ?

Would appreciate help please as this is giving me a major headache & upset

Thanks

Đã được hỏi bởi joycembrett 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi joycembrett 1 ngày trước

during Gmail authentication request the process fail

Gentle Thunderbird Support or anyone that could help with the problem, It has been at this point 3 weeks I'm trying to return Thunderbird to download my Gmail (2-step aut… (xem thêm)

Gentle Thunderbird Support or anyone that could help with the problem,

It has been at this point 3 weeks I'm trying to return Thunderbird to download my Gmail (2-step auth) emails via POP3 previously perfectly working from many years

TB stopped downloading my email with one recent version, almost probably the 91.X series, all started asking me to reauthenticate to Gmail asking for email and password in an external window (as the on the attached image)

I have read a lot of forums and contacted Gmail chat support (service for users that are paying google One services) but every time I end up blocked to the point you can see in the attached image, after clicking to Consent to the authorization request the window freeze

Here is a list of the things I have tried to solve the problem without success:

-deleting the Gmail account from TB and trying to start from almost zero -restarting TB in Trubbleshotting mode (with addons disabled) -deactivating any antivirus (useless but just to try all the possibilities) -deactivating Google 2step authentication and turning on less safe apps in Google security setting

After Google One support have tried suggesting some of the aforementioned solutions without success they suggested me to ask Thunderbird support as this could really be a bug inside the recent TB releases

Thank You Best Gaetano

Đã được hỏi bởi g.crisci 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi g.crisci 2 ngày trước

Cannot send emails - web login service - stale request

I am using a university email system hosted by google, servers are imap.gmail.com and smtp.gmail.com using university credentials, which involve 2-factor authentication u… (xem thêm)

I am using a university email system hosted by google, servers are imap.gmail.com and smtp.gmail.com using university credentials, which involve 2-factor authentication using Duo. It has worked fine for several years, but last night we had a power failure that outlasted my UPS. When I started up Thunderbird this morning, I could not access the account, every attempt threw up a dialog from the University saying "Web Login Service - Stale Request". Clearing cookies and cache was not helpful. I deleted the account, shut down Thunderbird, restarted Thunderbird, and re-created the account. Now I can receive mail, but I still get the same error when I try to send mail. The account works through the gmail browser app, but I find that app to be worse than useless. I have no idea what to try next. Thanks for any help/suggestions.

Đã được hỏi bởi colli075 4 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi colli075 2 ngày trước

can't send message

I am getting this error when I try to send a message in thunderbird. I know hardly anything about computers Sending of the message failed. An error occurred while sending… (xem thêm)

I am getting this error when I try to send a message in thunderbird. I know hardly anything about computers

Sending of the message failed. An error occurred while sending mail: Outgoing server (SMTP) error. The server responded: impout003.msg.chrl.nc.charter.net cmsmtp 83.229.32.195 blocked. Please see https://www.spectrum.net/support/internet/understanding-email-error-codes for more information. AUP#Out-1130.

Đã được hỏi bởi RobinClaire 3 ngày trước

Failure to authenticate new Google account

Failure to authenticate imap.gmail.com when setting up a new account. Tried pretty much everything the troubleshooting posts have suggested. Talked with Google Support (i… (xem thêm)

Failure to authenticate imap.gmail.com when setting up a new account. Tried pretty much everything the troubleshooting posts have suggested. Talked with Google Support (it's a google apps email account). Attaching the settings for the incoming server. Have checked and verified the password and email address.

Đã được hỏi bởi Jim 3 ngày trước

I can't send emails

I can't send emails out of Thunderbird but can receive them, not sure what to do? Is there a phone number I can call with Thunderbird for help? I'm not that savvy with … (xem thêm)

I can't send emails out of Thunderbird but can receive them, not sure what to do? Is there a phone number I can call with Thunderbird for help? I'm not that savvy with all this.

Đã được hỏi bởi Ray 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi Ray 4 ngày trước

Outlook email account causes "Command Argument Error. 11"

I setup a third email account on Thunderbird. It is a Microsoft Outlook email account. I setup an app password. I get the error: The current operation on 'Inbox' did not … (xem thêm)

I setup a third email account on Thunderbird. It is a Microsoft Outlook email account. I setup an app password.

I get the error: The current operation on 'Inbox' did not succeed. The mail server for account xxxxxxxxxxxxx@outlook.com responded: Command Argument Error. 11.

Server settings: Server Type: IMAP Mail Server Server Name: outlook.office365.com User Name: xxxxxxxxxxxx@outlook.com Connection security: SSL/TLS Authentication method: Normal password

For the password I use the APP Password supplied by Microsoft.

Thunderbird appears to work properly, it sets up the various email folders I created in Outlook but when it tries to get mail it fails and produces the error. I deleted all mail in my Outlook account then sent a single email to Outlook with "test" in the subject and "test" in the body of the email. Thunderbird still errors.

I then setup my Yahoo email account on Thunderbird to see if it works and it does. Any help would be much appreciated.


Following is part of the IMAP log: (which is all Greek to me)

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=72 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * ID ("name" "Microsoft.Exchange.Imap4.Imap4Server" "version" "15.20")

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=20 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: 17 OK ID completed

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:SendData: 18 list "" "*"

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=72 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * ID ("name" "Microsoft.Exchange.Imap4.Imap4Server" "version" "15.20")

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=20 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: 83 OK ID completed

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:SendData: 84 select "INBOX"

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=37 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren) "/" Archive

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=50 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\Marked \HasChildren \Trash) "/" Deleted

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=44 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren \Drafts) "/" Drafts

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=43 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\Marked \HasNoChildren) "/" Inbox

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=40 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren \Junk) "/" Junk

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=34 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren) "/" KEEP

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=35 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren) "/" Notes

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=36 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren) "/" Outbox

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=40 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren \Sent) "/" Sent

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=23 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: 18 OK LIST completed.

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:SendData: 19 lsub "" "*"

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=12 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * 1 EXISTS

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=12 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * 0 RECENT

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=61 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * FLAGS (\Seen \Answered \Flagged \Deleted \Draft $MDNSent)

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=91 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * OK [PERMANENTFLAGS (\Seen \Answered \Flagged \Deleted \Draft $MDNSent)] Permanent flags

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=41 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * OK [UIDVALIDITY 14] UIDVALIDITY value

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=53 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * OK [UIDNEXT 245] The next unique identifier value

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=38 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: 84 OK [READ-WRITE] SELECT completed.

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:S-INBOX:SendData: 85 UID fetch 1:* (FLAGS)

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca4a34310 nb=37 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667c000:imap.mail.yahoo.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\HasNoChildren) "/" "Inbox"

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca4a34310 nb=22 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667c000:imap.mail.yahoo.com:A:CreateNewLineFromSocket: 57 OK LIST completed

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca4a34d30 nb=42 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca4c43800:imap.mail.yahoo.com:S-INBOX:CreateNewLineFromSocket: * 1 FETCH (FLAGS (\Seen $NotJunk) UID 5)

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca4a34d30 nb=42 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca4c43800:imap.mail.yahoo.com:S-INBOX:CreateNewLineFromSocket: * 2 FETCH (FLAGS (\Seen $NotJunk) UID 6)

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca4a34d30 nb=27 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca4c43800:imap.mail.yahoo.com:S-INBOX:CreateNewLineFromSocket: 86 OK UID FETCH completed

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=37 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\HasNoChildren) "/" Archive

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=50 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\Marked \HasChildren \Trash) "/" Deleted

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=44 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\HasNoChildren \Drafts) "/" Drafts

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=43 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\Marked \HasNoChildren) "/" Inbox

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=40 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\HasNoChildren \Junk) "/" Junk

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=34 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\HasNoChildren) "/" KEEP

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=35 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\HasNoChildren) "/" Notes

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=36 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\HasNoChildren) "/" Outbox

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=40 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LSUB (\HasNoChildren \Sent) "/" Sent

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=23 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: 19 OK LSUB completed.

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:SendData: 20 list "" "INBOX"

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=35 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:S-INBOX:CreateNewLineFromSocket: * 1 FETCH (FLAGS (\Seen) UID 240)

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=43 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: * LIST (\Marked \HasNoChildren) "/" Inbox

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6be50 nb=23 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca6667800:outlook.office365.com:A:CreateNewLineFromSocket: 20 OK LIST completed.

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=24 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:S-INBOX:CreateNewLineFromSocket: 85 OK FETCH completed.

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:S-INBOX:SendData: 86 UID fetch 240 (UID RFC822.SIZE FLAGS BODY.PEEK[HEADER.FIELDS (From To Cc Bcc Subject Date Message-ID Priority X-Priority References Newsgroups In-Reply-To Content-Type Reply-To Sender[@])])

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=35 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:S-INBOX:CreateNewLineFromSocket: 86 BAD Command Argument Error. 11

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP SetConnectionStatus(0x0) [Parent 15904: IMAP]: D/IMAP URL failed with code 0x80550021 (imap://xxxxxxxxxxxx%40outlook%2Ecom@outlook.office365.com:993/select%3E/INBOX) [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:S-INBOX:SendData: 87 IDLE

[Parent 15904: IMAP]: D/IMAP ReadNextLine [rv=0x0 stream=1fca5d6b9d0 nb=41 needmore=0] [Parent 15904: IMAP]: I/IMAP 1fca667f000:outlook.office365.com:S-INBOX:CreateNewLineFromSocket: + IDLE accepted, awaiting DONE command.

Đã được hỏi bởi miked789 4 ngày trước

"Send" button has disappeared since yesterday's Windows10 updates

I woke up yesterday and found Windows telling me I needed to restart my PC to install two new monthly updates: KB5013942 (Windows 10) and KB5013624 (.NET) and the relate… (xem thêm)

I woke up yesterday and found Windows telling me I needed to restart my PC to install two new monthly updates: KB5013942 (Windows 10) and KB5013624 (.NET) and the related servicing stack.

[https://support.microsoft.com/en-us/t.../may-10-2022-kb5013942-os-builds-19042-1706-19043-1706-and-19044-1706-60b51119-85be-4a34-9e21-8954f6749504]

But after I did, I suddenly found that Thunderbird no longer had the ability to send e-mails -- only receive. The paper airplane icon was greyed out.

After checking some other things, I ran the usual uninstall and the ability to send e-mails was back . . . but it's gone again this morning, and the updates seem to be back. And of course Microsoft doesn't have this as a reported issue yet, either. I hope the problem can be fixed soon -- before my update pause ends.

UPDATE: To clarify the paragraph immediately above . . . this morning, the two Windows updates I'd uninstalled were back -- so, after inputting this question, I re-uninstalled them and re-booted the PC . . . but this time it didn't help. I'm STILL not able to send anything from Thunderbird. For everyone else's sake, I hope I'm the only one who has this problem. But for purposes of getting attention to the issue and getting it FIXED, I hope it's appearing on more and more screens. . . .

Đã được hỏi bởi jalp5dai1 4 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi jalp5dai1 4 ngày trước

91.9.0 - Tabbed message changing instead of current layout one

Running 91.9.0 on Mac OS 64-bit This has been happening just recently (I don't know if due to update). Issue description: On inbox, when single clicking on on email in th… (xem thêm)

Running 91.9.0 on Mac OS 64-bit

This has been happening just recently (I don't know if due to update).

Issue description: On inbox, when single clicking on on email in the list of emails, it opens the layout view of that email. On double clicking it opens the message in a tab. If I go back to the inbox view (first tab) and click on another email, the layout view doesn't change but I can see the latest open tab is changing with the selected email.

The issue happens on my 2 mailboxes.

What should happen: Tabbed emails shouldn't change Layout viewing email should be the ones selected

Đã được hỏi bởi Chaton 6 ngày trước

Having multiple issues using Mailbird on Windows. Any help would be much appreciated!

I just switched over to Thunderbird after seeing so many people saying it's the gold standard and I am having nothing but headaches with it so far. Hopefully it's just my… (xem thêm)

I just switched over to Thunderbird after seeing so many people saying it's the gold standard and I am having nothing but headaches with it so far. Hopefully it's just my computer illiteracy that's the problem. Any help would be MUCH appreciated!

The first I'm facing is that emails I open (and even respond to) keep automatically marking themselves as unread. It generally happens several seconds after I click on the message.

Another issue is that some messages I click on won't mark as read automatically, unless I click on another email, then back onto the one I want to respond to a second time, at which point it will finally mark itself as read (and occasionally go unread several seconds later).

A third issue is that when I switch from one email account to another, rather than keeping all unread emails open showing, it will switch to show all emails and it will automatically open a random unread email, which I'll then have to manually set back to unread before responding to the email I want to respond to. It also means I have to change the emails shown to all unread again, as well as having to change the date (I like to have newest emails at the top - Thunderbird insists on having them at the bottom). I already have the pin selected, so in theory it should keep settings from one account to the next, but it doesn't.

A fourth issue is that I'm using Conversations so show my replies in the thread in the inbox a la Gmail. Half of the time my replies show and half of the time they don't, so I have to manually check in the sent folder to see if they've actually been replied to.

Pleeeeease help anyone thank you!!!

Đã được hỏi bởi jacob_davies_walter 4 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi jacob_davies_walter 4 ngày trước

Retrieving deleted emails

When I accidentally delete an email, I used to be able to restore the innediately preceding email with Control Z. As of a few weeks ago, that no lomger works. Help, pleas… (xem thêm)

When I accidentally delete an email, I used to be able to restore the innediately preceding email with Control Z. As of a few weeks ago, that no lomger works. Help, please!

Đã được hỏi bởi peter559 5 ngày trước

Thunderbird crashes and hangs up

hey all, I hope you can help! Thanks in advance. Thunderbird crashes and hangs up many times every day. I am using a macbook pro, OS Monterey, 12.3.1 and Thunderbird 91.9… (xem thêm)

hey all, I hope you can help! Thanks in advance.

Thunderbird crashes and hangs up many times every day. I am using a macbook pro, OS Monterey, 12.3.1 and Thunderbird 91.9.0 (64-bit).

When I try and submit the crash report I get an error page on submit that reads "Bad Request (400)". Trying this short thing in case the problem is how long that is ...

Đã được hỏi bởi ineedacoffee 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi ineedacoffee 5 ngày trước

Cannot send emails when connecting the PC to internet via the 'Personal Hotspot' function on my iPhone

My Thunderbird email works perfectly when the PC is connected to a network by WiFi or cable. But when I connect the PC to the internet via the 'Personal Hotspot' (shared … (xem thêm)

My Thunderbird email works perfectly when the PC is connected to a network by WiFi or cable. But when I connect the PC to the internet via the 'Personal Hotspot' (shared internet) function on my iPhone, I can only receive emails, not send emails. See attached screenshots of the error message and account settings. I use Thunderbird version 91.9.0 (64-bit), and Windows 11 Home version 21H2. Windows Security for antivirus and firewall. Mail provider is domeneshop.no.

Đã được hỏi bởi henrik26 5 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi henrik26 5 ngày trước

Steady stream of Error messages: PClientManager::Msg_ForgetFutureClientSource Processing error:

When running Thunderbird 91.9.0 (64-bit) on Linux, I see a couple repeats of the following error messages every time I open any message in any folder: IPDL protocol er… (xem thêm)

When running Thunderbird 91.9.0 (64-bit) on Linux, I see a couple repeats of the following error messages every time I open any message in any folder:

   IPDL protocol error: Handler returned error code!
   ###!!! [Parent][DispatchAsyncMessage] Error: PClientManager::Msg_ExpectFutureClientSource 
   Processing error: message was deserialized, but the handler returned false (indicating failure)

I also see the following error message every time I quit Thunderbird:

   ###!!! [Parent][RunMessage] Error: Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost

Is this expected behavior?

Đã được hỏi bởi Grant Edwards 5 ngày trước