Firefox takes a very long time to "become functional" and is slow/not responding

I reasonably (i.e. with evidence) suspect that my mid-2010 17" MacBook Pro computer has extremely bad malware (firmware infection or hardware trojan) on it. It may be irr… (xem thêm)

I reasonably (i.e. with evidence) suspect that my mid-2010 17" MacBook Pro computer has extremely bad malware (firmware infection or hardware trojan) on it. It may be irrelevant, or it may not be. At some point in the past, I managed to find malware associated with my installation of Firefox through VirusTotal and a free program that is integrated with VirusTotal. I should be able to provide the allegedly infected files if needed.

It takes my version of Firefox up to at most about an hour and a half to "warm up" and become functional after starting. I have an add-in which doesn't fully "load up" during the "non-functionality time." The symptom in Firefox itself is that a new tab will be blank. Once I am able to create a new tab and it shows the shortcuts then I know that the browser is functional. I say functional, but the pages load slower than they probably should and very frequently the application doesn't respond and has the spinning beach ball.

Sometimes I get error messages that there is a problem with the connection. A ping in Terminal doesn't show any issue with my connection as far as the operating system is concerned. Gmail frequently has connectivity issues. The slowness of website loading itself appears to be an issue with the infected operating system. At least I have issues with Safari slow web page loading.

Đã được hỏi bởi skweiler 39 phút trước

Account tequeat

I received multiple emails on requesting an account with my email address from Canada. I did not make the request. Please cancel the account.

Đã được hỏi bởi lnadeau73 54 phút trước

Entire page turns black before the content appears

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads co… (xem thêm)

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads completely, any links from there loads without the black screen.

Of course, I have searched and tried the known remedies: 1) graphics driver. Chrome, Konqueror and other browsers do not exhibit this behavior. 2) FF add-on's disabled. No permanent difference. 3) Hardware acceleration disabled. No permanent difference.

I'm running 103.0.2 (64-bit) on: Operating System: Kubuntu 22.04 KDE Plasma Version: 5.24.4 KDE Frameworks Version: 5.92.0 Qt Version: 5.15.3 Kernel Version: 5.17.5-051705-generic (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Core™ i7-6700 CPU @ 3.40GHz Memory: 23.4 GiB of RAM Graphics Processor: llvmpipe

This is not a deal breaker but should be addressed to make FF more perfect! Best... Hong Son

Đã được hỏi bởi groundie 55 phút trước

FireFox Security issues for stealing cookies & passwords

Hi dear manager, I know a cyber security team related to military in my country are working on Security holes very badly. In these days there are many trojans and viruse… (xem thêm)

Hi dear manager, I know a cyber security team related to military in my country are working on Security holes very badly. In these days there are many trojans and viruses out there. I am using FF latest update all the time & MalwareBytes & Eset both of them licensed latest versions. Just tell me can hackers steal my passwords & cookies and logged in sessions by opening a single web site in these days? Can they install an exe file in my pc through FF in silent mode without my permission? Imagine a news web site has some malicious codes. Can they steal data through this web site by just opening it?

Đã được hỏi bởi helius.dev 1 giờ trước

change default background color for pdf viewer

Hello, I updated to macos Monterey yesterday and I guess I guess I also my firefox updated to 102.0.1 (64-bit)... Anyway, I was very much used to have a white background … (xem thêm)

Hello,

I updated to macos Monterey yesterday and I guess I guess I also my firefox updated to 102.0.1 (64-bit)... Anyway, I was very much used to have a white background in firefox's built-in pdf viewer when viewing pdfs that really have a white background (for example if you download it and check it with Adobe reader, or any reader other than the viewer built-in the browser).

Now the background color is gray, and it's not convenient for me at all. I could not find the magic setting that allow to changing this behaviour... I do not use themes, so I do not mind changing something there if needed.

Could any guru help here please ? That would be much appreciated.

Đã được hỏi bởi gonzalez1814 1 tháng trước

Trả lời lần cuối bởi gonzalez1814 2 giờ trước

Is it worth to activate these firefox options in aboutconfig?

browser.tabs.loadBookmarksInBackground media.autoplay.allow-extension-background-pages media.autoplay.enabled browser.tabs.loadBookmarksInTabs browser.tabs.extraDragSpace… (xem thêm)

browser.tabs.loadBookmarksInBackground media.autoplay.allow-extension-background-pages media.autoplay.enabled browser.tabs.loadBookmarksInTabs browser.tabs.extraDragSpace layers.acceleration.force-enabled gfx.webrender.enabled layers.force-active

Also is there a way to see which options have been modified easily? And to reset them all?

Đã được hỏi bởi klappa 2 giờ trước

Extensions and Addons Affecting YouTube Display

I have an issue where AdBlocker Ultimate, Plus or Free and uBlock Origin and Ghostery are causing an undesired effect on YouTube's display of videos on it's Home page. I … (xem thêm)

I have an issue where AdBlocker Ultimate, Plus or Free and uBlock Origin and Ghostery are causing an undesired effect on YouTube's display of videos on it's Home page. I would like to know where to report issues regarding extensions and add-ons. If any of the above extensions are enabled then the Home page for YouTube is missing the video in either the #1 position or the #4 position in the top row. (See screenshot). I've used these extensions for years on the same system and have made no changes. Suddenly, for about a month the problem has been occurring. I have another identical system with the same extensions and have no issues. I use the following extensions along with the ones mentioned above. New Tab Override and DuckDuckGo and they have no interplay in with the issue I'm having. I've gone through an exhaustive process of disabling each one and trying various combinations of them and determined that the culprits are AdBlocker Ultimate, Plus or Free and uBlock Origin and Ghostery. Ghostery alone removes the video in the #1 position. But, if either of the other four are loaded with or without Ghostery then the video in #4 position is missing. Any help in resolving the issure would be greatly appreciated. Thank You!

Đã được hỏi bởi jessedeuce 4 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi jessedeuce 2 giờ trước

History - Recently closed windows does not have all of the windows I just closed

Hi, I'm running version 103.0.2 on Windows 11. I now can't just click and drag tabs around like I could before. Is there a way to do this? I also used to click and drag … (xem thêm)

Hi,

I'm running version 103.0.2 on Windows 11. I now can't just click and drag tabs around like I could before. Is there a way to do this?

I also used to click and drag tabs out of the browser too and open a new window, which I quite liked... again, is there any way to do this?

While I was messing around I closed all of my open windows. When I opened Firefox again I only had 3 of my open windows, rather than the 5 or so before. Is there any way to open these again?

Thanks, Naomi

Đã được hỏi bởi naomi.brown 3 giờ trước

I have a printer printing problem

when I select print FireFox opens in preview and it shows what I need to print except it skips the first page. It prints the header then skips to the next page to print t… (xem thêm)

when I select print FireFox opens in preview and it shows what I need to print except it skips the first page. It prints the header then skips to the next page to print the rest of the subject. That waste's my paper, Edge and Chrome prints it all ok. Can you tell me what I can do to correct it? I tried to send the files but it wouldn't up load them.

Đã được hỏi bởi Robert Walls 3 giờ trước

Facebook messenger not working for voice or video messages

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it … (xem thêm)

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it . Tried everything i can think of and it still doesn't work

Đã được hỏi bởi bernie.colley 4 giờ trước

Unhappy with latest update

Hi, I updated to the newest version this morning and found that it has delete all my bookmarks and delete all my saved data including login and password details to all th… (xem thêm)

Hi,

I updated to the newest version this morning and found that it has delete all my bookmarks and delete all my saved data including login and password details to all the websites i use.

This is extremely annoying and makes me now not want to use your software. I got no warning about this, and it did not ask me to back up my data.

Đã được hỏi bởi oliver.john10 4 giờ trước

Sync Issue

Hi All, Today after years I have uninstalled the firefox and trying to login again due to computer slowness issues in Windows 11 FYI - I had lot of important bookmark,use… (xem thêm)

Hi All, Today after years I have uninstalled the firefox and trying to login again due to computer slowness issues in Windows 11 FYI - I had lot of important bookmark,username,password etc synced that I doesn't remember now

This time when I try to login it asks me to enter email when I enter my gmail it's fresh firefox nothing is synced everything is lost I observed this time it's a firfox account previously I used login with google account login with google that option is not coming up anymore can somebody please suggest how can I login with google account in firefox instead of entering gmail email address and firefox directly

Đã được hỏi bởi Naved Khan 5 giờ trước

"Send Page to Device" and "Send Tab to Device" missing in recent versions!

After I reported this problem earlier (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1374122), my installation of Firefox on Windows 10 has been auto-updated to Ver. 103.0.… (xem thêm)

After I reported this problem earlier (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1374122), my installation of Firefox on Windows 10 has been auto-updated to Ver. 103.0.2, but the missing "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands have not been restored yet.

I tested to see whether pages/tabs can be sent back and forth between my Android tablet and PC, as well as whether the Android device is visible on the PC at all, and compared the results between before and after auto-update (88.0.1 and 103.0.2, respectively) . Here is the sum-up:



On PC (88.0.1):

(1) Android device is visible in the "Connected Services" page. (2) It is also listed as destination in the "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands. (3) Pages/tabs are successfully sent to Android using these commands.


On PC (103.0.2):

(1) Android device is visible in the "Connected Services" page. (2) But the "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands are not available (see the screen shots below). (3) Therefore, pages/tabs cannot be sent to Android.


On Android, when trying to send a page to PC (88.0.1):

(1) PC is listed as destination in the "Send to other devices" command. (2) Pages are successfully sent to PC using the command.


On Android, when trying to send a page to PC (103.0.2):

(1) PC is listed as destination in the "Send to other devices" command. (2) The command apparently finishes successfully, but the page does not show up on PC.



Though both desktop versions can perfectly sync bookmarks, history, cookies, etc., with Android, it seems something is wrong with Ver. 10x (and 9x as I have reported earlier) in communicating with Android.




[Screen shots]

(Green = 88.0.1, Blue = 103.0.2, Red = Android)

  1. 1: 88.0.1 Version info
  2. 2: 88.0.1 "Connected Services"
  3. 3: 88.0.1 Right click on page
  4. 4: 88.0.1 Right click on tab
  5. 5: Android (connected to 88.0.1) "Send to other devices"
  6. 6: 103.0.2 Version info
  7. 7: 103.0.2 "Connected Services"
  8. 8: 103.0.2 Right click on page
  9. 9: 103.0.2 Right click on tab
  10. 10: Android (connected to 103.0.2) "Send to other devices"

Đã được hỏi bởi g_mich 5 giờ trước

Website has verified SSL certificate but is not encrypted

My website has an SSL certificate installed and this is detectable in Firefox. However, looking at the page info, it states that the site is not encrypted. On other brows… (xem thêm)

My website has an SSL certificate installed and this is detectable in Firefox. However, looking at the page info, it states that the site is not encrypted.

On other browsers like IE and Chrome, the site is reported to be using encryption. I also looked at the actual network packets which seem to be encrypted, even when using FireFox. I was wondering if this is a FireFox bug or am I missing something here?

Đã được hỏi bởi sohjunqi 6 giờ trước

Certain videos stop playing/cant be played

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality… (xem thêm)

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality, volume, etc, all fully functional. Just the video isn't starting. They do for a while after a restart but inevitably will stop doing so after an hour of use. I havn't been able to figure out what destroys the capability to play videos, but I narrowed it down to certain types. As far as I can tell its MP4 videos in general while on Youtube its AVC1 videos that are not playing. VP9s and ogvs work fine even after the video capability of the browser has been lost. I'Ve check in about:conifg and everything is set to true in terms of media.*

Đã được hỏi bởi michkov 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi michkov 6 giờ trước

Your browser did something unexpected. Please try again. If the error continues, try disabling all browser extensions.

Hi I am trying to visit a website but It is showing an error I am not sure why The website says that Your browser did something unexpected. Please try again. If the erro… (xem thêm)

Hi I am trying to visit a website but It is showing an error I am not sure why The website says that

Your browser did something unexpected. Please try again. If the error continues, try disabling all browser extensions.

Is there any browser issue because I am not using any extensions or ad blockers?

Đã được hỏi bởi allhddcoumputer 6 giờ trước

Trả lời lần cuối bởi allhddcoumputer 6 giờ trước

Complete hang when accessing the World of Tanks website

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several … (xem thêm)

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several times - the problem is connected precisely with Firefox and with this page and nothing else. On the third hang, the firefox.exe file was even deleted and I reinstalled it with the transfer of the profile. Closing this page until it has time to boot has solved the problem of computer freezing. Is this observed in everyone? https://worldoftanks.ru/ru/news/special-offers/wot-12th-anniversary/

Đã được hỏi bởi chimmag 3 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi chimmag 8 giờ trước

moving photos in facebook marketplace photo album

after uploading photos to a marketplace listing, when grabbing the photo you wish to move to front/top, after you drop the photo in the spot firefox loads the photo in a … (xem thêm)

after uploading photos to a marketplace listing, when grabbing the photo you wish to move to front/top, after you drop the photo in the spot firefox loads the photo in a view tab, but you can't go back. if you're like wtf why did it do that, and click back, then it'll take you out of the listing and you have to START ALL OVER AGAIN.

this is complete madness if you've been working on a listing for a while and it then boom it's gone and there's no getting it back unless you remember to save a draft.

in opera, even if accidents happen you can go back and forth and it saves your text entries but firefox for some reason doesn't so i'm tasked with having to remember things constantly, which being autistic drives me completely insane having to bother with. in opera, it's automatically just there so i don't have to worry about remembering anything i wrote.

how to i fix this problem? obviously it's not just a me problem, as i'm willing to bet this has affected others listing in marketplace as well.

as shown in the photos, i try to drag the photo to the slot then boom it just views it instead. the only way to get around losing my work is to go to history, and click on the most recent fb entry. but then still can't move the photo. i'm just going to move it mobile for now, but geez louise what a bother!

Đã được hỏi bởi seikavx 8 giờ trước