Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Help, po aktualizaci na Firefox 53 kompletně bez addonů

  • 2 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 2 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi poljos

more options

Ahoj, po aktualizaci Firefoxu na 53 nejprve fungovalo vše normálně, po restartu počítače a otevření Firefoxu se přestaly načítat některé doplňky, po dalším restartu Firefoxu už nevidí vůbec žádné doplňky. Jsem pořád ve vlastním profilu. Menu>Doplňky seznam je prázdný. V profilu doplňky pořád ale jsou. Co s tím?

Dodatek - downgrade na předchozí verzi Firefoxu problém neřeší a když se pokusím nainstalovat libovolný addon z addonds.mozila.org, Firefox napíše nelze nainstalovat doplněk protože je poškozený.

Ahoj, po aktualizaci Firefoxu na 53 nejprve fungovalo vše normálně, po restartu počítače a otevření Firefoxu se přestaly načítat některé doplňky, po dalším restartu Firefoxu už nevidí vůbec žádné doplňky. Jsem pořád ve vlastním profilu. Menu>Doplňky seznam je prázdný. V profilu doplňky pořád ale jsou. Co s tím? Dodatek - downgrade na předchozí verzi Firefoxu problém neřeší a když se pokusím nainstalovat libovolný addon z addonds.mozila.org, Firefox napíše nelze nainstalovat doplněk protože je poškozený.

Được chỉnh sửa bởi Bunny Hop vào

Tất cả các câu trả lời (2)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu.

more options

Asi došlo k nějakému porušení profilu. Zkusil bych si vytvořit nový profil Firefoxu a ty doplňky nainstalovat znovu načisto.