Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

ค้นหาฝ่ายสนับสนุน

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

stahování excelových souborů

  • 2 การตอบกลับ
  • 1 คนมีปัญหานี้
  • 1 ครั้งที่ดู
  • ตอบกลับล่าสุดโดย ivetahreskova

more options

Dobrý den,

při stahování souboru Excel se mě Firefox v některých případech neptá, jestli chci soubor jen otevřít nebo uložit, i když mám v nastavení zaškrtuto, že se má zeptat pokaždé.

V některých případech se mě zeptá a v jiných mi rovnou nabídne uložení a nemůžu soubor jen otevřít bez ukládání. Jedná se o nějakou chybu? Dříve to fungovalo bez problémů.

Děkuji za odpověď a přeji hezký den :)

Dobrý den, při stahování souboru Excel se mě Firefox v některých případech neptá, jestli chci soubor jen otevřít nebo uložit, i když mám v nastavení zaškrtuto, že se má zeptat pokaždé. V některých případech se mě zeptá a v jiných mi rovnou nabídne uložení a nemůžu soubor jen otevřít bez ukládání. Jedná se o nějakou chybu? Dříve to fungovalo bez problémů. Děkuji za odpověď a přeji hezký den :)

การตอบกลับทั้งหมด (2)

more options

Od Firefoxu 98 to funguje "jinak". Už se to tady probíralo. Nic uspokojivého: https://support.mozilla.org/cs/questions/1370273

more options

děkuji za odpověď, řešila jsem něco malinko jiného, ale už jsem to konečně našla v nápovědě :)

Jinak to ukládání mě taky rozčiluje, ale tak s tím asi nic nenaděláme :)