Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox won't play YouTube videos. Tried everything. I'm ready to switch browsers - permanently!

  • 8 பதிலளிப்புகள்
  • 2 இந்த பிரச்னைகள் உள்ளது
  • 34 views
  • Last reply by thinkamehill

Firefox won't play YouTube videos. I've tried everything. There seem to be plenty of problems on the forum BUT NO SOLUTIONS!

I'm ready to switch browsers - permanently!
Firefox won't play YouTube videos. I've tried everything. There seem to be plenty of problems on the forum BUT NO SOLUTIONS! I'm ready to switch browsers - permanently!

All Replies (8)

Provide a link to a video not working for you.

Do you have the same issue with Firefox in Safe Mode?

You computer... desktop, DIY, or laptop? What is the make and model if not DIY? Graphics card model?

Helpful?

Thanks for taking the trouble to respond. I produce and direct videos for a living (have to 50 years)! No videos play in YouTube - including my own. Here's one: https://www.youtube.com/watch?v=LeBpymVfCKg&list=PLPHYVhq4GTka8fiLpnONjhTO_8PNtCI7k&index=1 Strangely, the thumbnails appear when you scrub. Weird. The video does play in Safe Mode - but there's no audio. The problem first appeared only a couple of weeks ago. I hadn't make any significant changes that I can remember. Of course, the YouTube videos play in other browsers. I have no problem with Vimeo: Here's a link to one of my clips: https://vimeo.com/manage/videos/298056407 I'm working on an ASUSTeK Windows 10 Pro PC with an NVIDIA GeForce GX1070 Graphics Card. I have spent countless hours on this and tried everything, including 'resetting' Firefox. Any further suggestions will be appreciated. Thanks Marcus

Helpful?

Helpful?

I don't have any AdBlocker but I can't get past that page!

Helpful?

Helpful?

I have now discovered that disabling Kaspersky fixes the problem. Unfortunately none of the fixes I have found help.Everyone seems to say:

'Run Kaspersky and select web antivirus in Protection section.

Select Configure and click Customize.' When I'm in 'Mail Anti-virus Settings' I don't get any option co Configure or Customise. Any ideas? Thanks Marcus

Helpful?

You should head over to Kaspersky forum, the moderator Flood and Flood's wife will help you. He helped me with a Firefox / Kaspersky issue 2yrs ago. Let us know how it turns out. https://forum.kaspersky.com/

Helpful?

I've the same problem. Running Win 11 It's absolutely unacceptable that FF can't play YouTube vids. I've been a 'customer' of FF since day one but guess what? Every other commonly used browser WORKS. I've hunted around for hours trying to find a fix for this problem - and have sound none. So yeah, I'm out. NO ONE this day in age should have to spend the kind of time I have to try to find a fix for something so basic on FF. Bah-bye!

Helpful?

கேள்வி எழுப்பு

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.