Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Article Problems

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 4 views
  • Last reply by i.ytmoglu

more options

I am sorry. I dont have enough english to explain my problem. so i will explain it in Turkish.

İyi çalışmalar.. Tüm yazılar üst üste gözüküyor.. defalarca kaldırıp kurdum ama sonuç hala aynı. çeşitli virüs temizleme programları ile ve uninstaller programları ile kaldırdım tekrar resmi siteden kurdum ama hala aynı sorun.. Bunu nasıl düzelteceğim.. sorunuma çözüm arıyorum..

I am sorry. I dont have enough english to explain my problem. so i will explain it in Turkish. İyi çalışmalar.. Tüm yazılar üst üste gözüküyor.. defalarca kaldırıp kurdum ama sonuç hala aynı. çeşitli virüs temizleme programları ile ve uninstaller programları ile kaldırdım tekrar resmi siteden kurdum ama hala aynı sorun.. Bunu nasıl düzelteceğim.. sorunuma çözüm arıyorum..
Attached screenshots

Modified by i.ytmoglu

Chosen solution

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

  • Options/Preferences > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

You need to close and restart Firefox after toggling this setting.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

Read this answer in context 👍 2

All Replies (3)

more options

Emin onun değil dil paketini olun: [Https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/türkçe-tr-language-pack/]

Certian Firefox sorunlar Temiz yeniden yükleme 'yaparak çözülebilir. Bu Firefox program dosyalarını kaldırmak ve daha sonra Firefox yeniden anlamına gelir. Bu işlem Firefox profil kaldırmaz bu bilgiler farklı bir konumda depolanır beri (yer işaretleri ve parolalar gibi) verileri.

Firefox temiz bir yeniden yapmak için şu adımları takip edin: 'Not:' 'Bu adımları yazdırmak veya başka bir tarayıcıda görüntülemek isteyebilirsiniz'.

[Https://www.mozilla.org mozilla.org] den Firefox'un son sürümünü Masaüstü #Download (veya işletim sisteminiz için indirme ve dil seçim Bu sayfayı) ve bilgisayarınıza kurulum dosyasını kaydedin. Indir bitirir, tüm Firefox pencerelerini kapatın #After (: ve Kapat düğmesini tıklatın veya Firefox menüsünü [Yeni Fx Menüsü] [Resim] açın [[Resim:Kapat 29]]). Varsayılan olarak, bu konumlardan birinde yer almaktadır Firefox kurulum klasörü #delete:

  1. * : Windows '
  2. ** C: \ Program Files \ Mozilla Firefox
  3. ** C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox
  4. * Mac: Uygulamalar klasöründen Firefox Sil '.
  5. * Linux: '- [[] Linux üzerinde Firefox Kurulumu] bkz dağıtımı tabanlı paket yöneticisi ile Firefox yüklü değilse, bunu kaldırmak için aynı şekilde kullanmanız gerekir' '. Indirdiğiniz ve Firefox indirme sayfasına ikili paket kurduysanız, sadece ev dizininde klasör 'firefox' kaldırın.
  6. Now, Firefox go ahead ve yeniden yükleyin:
    1. Indirilen kurulum dosyasını çift tıklatın ve kurulum sihirbazı adım adım gitmek.

Sihirbaz tamamlandıktan sonra ##, doğrudan Finish butonuna tıkladıktan sonra Firefox'u açmak için seçin.

[|] Burada [Sorun Giderme ve Firefox sorunları # w_5-yeniden-firefox teşhis] yeniden Firefox hakkında daha fazla bilgi bulunabilir.

UYARI: Bu sürecin bir parçası olarak bir üçüncü taraf kaldırıcı kullanmayın. , Uzantıları, önbellek, çerezler, yer imleri, kişisel ayarlar ve kaydedilen parolaları sınırlı veriler dahil olmak üzere ancak | kalıcı [Firefox profil] [Profilleri] silebilir Aksi takdirde. onlar harici bir cihaza yedeklenmiş sürece bu kolayca geri alınamaz! [[yedekle ve Firefox profilleri] bilgi yükleme] Bkz.

Bu sana yardım olmadığını söylemek için geri rapor edin!

teşekkür ederim.

more options

Chosen Solution

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

  • Options/Preferences > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

You need to close and restart Firefox after toggling this setting.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

more options

cor-el thank you.. Disabled hardware acceleration in Firefox.. It fixed my problem.. and guigs i have already done your solution. it didnt fixed it. thank you too