Windows 10 reached EOS (end of support) on October 14, 2025. If you are on Windows 10, see this article.

Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Saber mais

when i click on comments in m.youtube page refreshes like i am swiping but i am not.

  • 11 respostas
  • 0 têm este problema
  • 84 visualizações
  • Última resposta por relaxx79

Hi, i am on Samsung a25 android 16, firefox is latest version, whenever i click and open comments section in m.youtube comment section, it open half way under video but when i first touch that area page refresh like i am swiping the page downward but i am simply clicking. I am always forcefully hold my finger and swipe upward to cancel refresh circle arrow animation then i read comments or write comment. My phone is new, i have never issues like this in other apps or phone itself, i have no ghost touch issues as well. I try on chrome at least 7-8 times back to back by clicking comments then touching comment box but it works normal, only Firefox do this. Like i said after the initial refresh canceled by me other things is normal. Sorry for my poor English.

Hi, i am on Samsung a25 android 16, firefox is latest version, whenever i click and open comments section in m.youtube comment section, it open half way under video but when i first touch that area page refresh like i am swiping the page downward but i am simply clicking. I am always forcefully hold my finger and swipe upward to cancel refresh circle arrow animation then i read comments or write comment. My phone is new, i have never issues like this in other apps or phone itself, i have no ghost touch issues as well. I try on chrome at least 7-8 times back to back by clicking comments then touching comment box but it works normal, only Firefox do this. Like i said after the initial refresh canceled by me other things is normal. Sorry for my poor English.

Todas as respostas (11)

Yaşadığınız sorunu tam anlayamadım. Dilerseniz Türkçe anlatabilir veya ekran kaydı paylaşabilirsiniz.

Merhaba Selim bey, kusura bakmayın Türkçe cevap alacağımı zannetmedim çünkü global foruma yazdığımı düşünüyordum.

Sorunum şu, Firefox kullanıyorum senelerdir ve alışkınım bu browser a, bikaç ay önce iPhone dan android e geçtim. Browser da m.youtube da yorumlar kısmına dokunuyorum, bu o kısmı videonun altına kadar yukarı doğru açıyor, bundan sonra oraya dokunduğum an sanki sayfayı aşağı parmğımla kaydırmışım gibi sayfayı yeniliyor fakat sadece dokunuyorum, en ufak bi kaydırma yapmıyorum bile. %90-95 yapıyor bunu. Eğer ilk dokunmamda parmağımı çelmeyip yavaşça yukarı kaydırıp o çıkan dairesel oku (yenileme işareti animasyonu) geri iptal edersem ondan sonra oraya bişeler yazabiliyorum veya yorumları okuyabiliyorum.

Bunu chrome browser da dendim ve sadece Firefox yapıyor bu sorunu. Telefonumda ghost touch dedikleri sorun vs yok, telefon Samsung a25 4g 128, Amazon dan takriben 8 ay önce filan aldım satıcı amazon du ve 0 cihaz. Android 16 ya güncelkedi en son ve Firefox son sürüm android store daki.

Şimdiden teşekkürler cevap için.

Firefox'ta herhangi bir uzantı kullanıyor musunuz?

Bir de Firefox Nightly'yi yükleyip onunla dener misiniz? Aynı sorun yaşanıyor mu?

Merhaba "https://youtube.com/shorts/8W_AP4MQRnY?feature=share". Bi ekran kaydı alaym dedim fakat yapmayacağı tuttu, Murphy yasaları işliyor heralde🙂. 1:28 de açıkca belli dokunduğum fakay yinede sayfa yenilediği, Chrome da gmail oturumu açık değil ve videoyu otomatik oynatıyor incelemedim niye diye çünkü sürekli kullanmıyorum. Bazen 10 defa peşpeşe yaptığın biliyorum, birine cevap yazacaktım illallah ettirdi🙂.

Dediğiniz sürümü nereden temin edebilirim acaba, teşekkürler

Adguard yüklü ve aktif, Control panel for Youtube yüklü inaktif, YouTube ana sayfada Pakistan Hindistan vs magazin post ları çıkıyodu onları engellemeye çalıştım başaramadım kapattım bu uygulamayı . Birde CAD 3.8.2 sanırım çerez yönetici, o da inaktif

Kusura bakmayın linki vermişsiniz zaten 🙂, deneyip yazarım sağolun

Merhaba, bunu bi iki gün deneyip yazarım fakat bu da Firefox un hiç yapmadığı bişe yapıyor

"https://youtube.com/shorts/KuEPC8I1yno?feature=share" sayfa tekleme yaptı baya. Bilerek en ucuzlarından aldım telefonu çünkü whatsapp, browser ve YouTube kullanıyorum, oyun vs oynmıyorum ve gereksiz uyguama vs de yok, Instagram Facebook vs işim yok onlarla, ram vs de yüklenilmiyor yani. Sağolun tekrar.

Merhaba, kullanırken başka bi sorun buldum ve bildirmek istedim

"https://youtube.com/shorts/KJ2lkQZ4RIQ?feature=share"

Varsayılan ayarlarda o sonraki sekmeiçin adres çubuğunu kaydır açıktı, video nun zamanonı kaydırmak isteyince anladım sorunu, o ayar sadece adres çubuğu değil komple sayfayı kaydırınca da çalışıyor ve sürükleme yapılması gereken sayfalada sorun yaratıyor, saygılarımla iyi geceler

Nightly'yi deneyebildiniz mi? Nightly'ye hiçbir uzantı yüklemeden deneme yapmanız önemli. Sorun bu şekilde de devam ediyorsa incelemeye devam edeceğiz.

Bu arada YouTube'u Firefox'ta açmak yerine doğrudan YouTube uygulamasını kullanmanız daha iyi performans almanızı sağlayabilir.

Merhaba Selim bey, evet denedim ve hiçbir uzantı yüklü değil. Her zaman yapmıyordu zaten bunu ve yaptı mı da peşpeşe yaptığı da olyordu. Bikaç kez nightly de de yaptı hatta biraz once bi daha yapınca size cevap yazayım dedim.

Chrome dada hiçbi uzantı yok çünkü hiç kullanmıyorum ve hiç yapmıyor bu sorunu.

Bu sorunu düşünürken aklıma şu geldi, sorunun yaşandığı bölge yani "yorum" kısmının sayfa yenilemeden izole olması gerek en başından, çünkü orada aşlağı kaydırma işlemi yapmak sadece o kısmın kapanmasına yaraması gerek nacizane görüşüm. Teşekkürler ve iyi çalışmalar, saygılarımla

YouTube uygulamasını sevmiyorum çünkü çok sekme açmayı seven biriyim ve bi video açıkken sadece sesini dilerken başka yerlerde geziniyorum, öneri için teşekkür ederim. Belki kullanırım sonra fakat bu sorun düzelmese bile Chrome, yt app yerine Firefox u kullanmaya devam edicem gibi görünüyor:). YouTube zaten beni uygulama kullanmaya itmeye çalışıyor, bunu farkedebiliyorum, bazı kanalları engelleyemiyorum, veya yorumumu silme seçeneği veriyor sadece, düzenleme seçeneği yok, masaüstü pc de yorumumu düzenliyorum gerekince.

Modificado por relaxx79 a

Colocar questão

Deve iniciar a sessão com a sua conta para responder às mensagens. Por favor, comece uma nova pergunta, se ainda não tiver uma conta.