Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

when I click on a link in my email, a net tab opens up but the page is blank

  • 3 antwoorden
  • 2 hebben dit probleem
  • 21 weergaven
  • Laatste antwoord van FredMcD

more options

When I click on a link in my email, a new tab will open but the page is blank. This happened randomly yesterday, and now it's happening all links. I used a facebook link, but it is happening with everything.

When I click on a link in my email, a new tab will open but the page is blank. This happened randomly yesterday, and now it's happening all links. I used a facebook link, but it is happening with everything.
Gekoppelde schermafbeeldingen

Gekozen oplossing

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac=Options)
key, and then starting Firefox.

Once the browser is done loading, drop in to the task bar. Now try the e-mail link. Is the problem still there?


As a test, disable your protection programs.

Dit antwoord in context lezen 👍 0

Alle antwoorden (3)

more options

Gekozen oplossing

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac=Options)
key, and then starting Firefox.

Once the browser is done loading, drop in to the task bar. Now try the e-mail link. Is the problem still there?


As a test, disable your protection programs.

more options

Thank you so much FredMcD. I really appreciate your help. I didn't want to, but I was impatient and refreshed Firefox and that seemed to take care of the issue. I only had a couple of add-ons. Norton security and and HP assistant "thing." Also, everything worked fine in Chrome. Refreshing Firefox seemed to do the trick, but I am going to save your suggestion for the next time this happens because I'm sure this will happen again.

Thank you again for your help:)

more options

Hopefully, you will never have that problem again. I was glad to help. Safe Surfing.