[nl][Firefox Relay] Dashboard voor vertaling

Locale: Nederlands

Word vrijwilliger bij Mozilla Support
Overzicht
Top 100-artikelen
Dit is de top 100 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 99% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
34 van 34 100%
Top 50-artikelen
Dit is de top 50 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen.
34 van 34 100%
Top 20-artikelen
Dit is de top 20 van meest bezochte artikelen in de afgelopen 30 dagen, die voor meer dan 50% van het verkeer naar de kennisbank zorgen.
20 van 20 100%
Alle kennisbankartikelen
Dit is het totale aantal kennisbankartikelen dat gereed is om te worden vertaald.
34 van 34 100%
Sjablonen
Sjablonen bieden een manier om stukjes inhoud in meerdere KB-artikelen te gebruiken. Zo kunt u een groep instructies op één plek maken en bijwerken, en hiernaar verwijzen op andere pagina’s.
0 van 0 100%
Gebruikersinterface
Een volledig vertaalde gebruikersinterface verbetert de ervaring van websitebezoekers in uw taal. Help mee de interface te vertalen.
Meest bezocht
Artikel Bezoekers Status
Firefox Relay aan de wachtwoordenbeheerder van Firefox toevoegen 1.207
Updated
Firefox Relay activeren – Uw e-mailadres maskeren 419
Updated
De Firefox Relay-extensie in Google Chrome installeren 303
Updated
Firefox Relay – wat is een e-mailmasker 168
Updated
Ik ben mijn wachtwoord voor mijn Mozilla-account vergeten en kan me niet bij Firefox Relay aanmelden 125
Updated
Uw telefoonnummer maskeren met Relay-telefoonmaskering 108
Updated
Een e-mailmasker aanmaken via Firefox Relay 84
Updated
Uw eigen domein registreren met Firefox Relay Premium 77
Updated
Een abonnement nemen op Firefox Relay Premium 69
Updated
Hoe waardeer ik mijn abonnement op? 62
Updated
Doorgestuurde e-mail beantwoorden met Firefox Relay Premium 50
Updated
Snelle toegang tot eerder aangemaakte maskers 28
Updated
Het Firefox Relay-pictogram in onlinevelden en op websites in-/uitschakelen 27
Updated
Algemene vragen over Relay-e-maildomeinen 24
Updated
Een e-mailmasker verwijderen 24
Updated
Hoe zeg ik mijn abonnement op Firefox Relay op? 24
Updated
Veelgestelde vragen over Firefox Relay Premium 22
Updated
Relay-telefoonmaskering – FAQ 21
Updated
De Firefox Relay-extensie installeren in Firefox voor Android 19
Updated
In welke landen kunt u een abonnement afsluiten voor Firefox Relay Premium? 17
Updated
Hoe installeer ik de Firefox Relay-extensie in Firefox Desktop? 13
Updated
Doorsturen van berichten uitschakelen – geen berichten die via uw maskers zijn verzonden meer ontvangen 12
Updated
Wat zijn e-mailtrackers en hoe kan ik ze met Firefox Relay blokkeren 12
Updated
Hoe beantwoord ik een sms die naar mijn telefoonmasker is gestuurd? 10
Updated
Hoe blokkeer ik telefoonoproepen of sms’jes naar mijn Relay-telefoonmasker? 7
Updated
Hoe neem ik contact op met de ondersteuning voor Relay Premium? 6
Updated
Wat moet ik doen als ik word doorgestuurd naar de Firefox Relay-FAQ als ik op een koppeling in een e-mailbericht klik? 6
Updated
In welke talen is Firefox Relay beschikbaar? 5
Updated
Relay-telefoonmaskering – hoe lang kan ik praten als ik een oproep krijg? 5
Updated
Uw nieuwe e-mailmaskers automatisch labelen 5
Updated
Alleen belangrijke berichten die via uw maskers zijn verzonden ontvangen met Firefox Relay Premium 3
Updated
Hoe rapporteer ik een probleem met Firefox Relay? 3
Updated
Labels gebruiken om uw maskers in Firefox Relay geordend te houden 3
Updated
Waarom ontvang ik een foutmelding als ik mijn abonnement probeer op te waarderen? 3
Updated
Sjablonen