Veelgestelde vragen over Firefox Relay Premium

Wat is het verschil tussen een regulier e-mailmasker en een e-mailmasker met een aangepast domein?

E-mailmaskers met een aangepast domein werken iets anders dan reguliere e-mailmaskers, omdat u er onderweg unieke e-mailmaskers mee kunt aanmaken, zonder dat u ze eerst op uw Relay-dashboard hoeft aan te maken. Dit werkt zelfs als u niet bij uw computer bent, bijvoorbeeld tijdens het winkelen. U kunt mondeling iets als winkelen@voorbeelddomein.mozmail.com opgeven, en dit masker wordt direct aangemaakt als er een e-mailbericht naar wordt verstuurd. Lees Uw eigen domein registreren met Firefox Relay Premium voor details over hoe u deze functie kunt beginnen te gebruiken.

Kan ik een willekeurig e-mailmasker dat ik automatisch heb aangemaakt bewerken?

Nee. Willekeurige e-mailmaskers van Relay worden automatisch aangemaakt. Als een masker is aangemaakt, kunt u dit niet meer wijzigen.

Kan ik symbolen gebruiken als ik een masker met mijn unieke Relay-domein aanmaak?

Een e-mailmasker mag alleen kleine letters, cijfers, punten en streepjes bevatten, en mag niet beginnen met of eindigen op een punt of streepje.

Kan ik de naam van mijn unieke Relay-e-maildomein wijzigen nadat ik het heb aangemaakt?

Het is niet mogelijk de naam van uw domein te wijzigen nadat u het hebt aangemaakt.

Kan ik een al aangemaakt masker nog een keer gebruiken?

Ja. Klik op het pictogram Firefox Relay dat in het e-mailadresveld verschijnt en selecteer een masker uit uw lijst met huidige maskers om dit opnieuw te gebruiken. Als het pictogram niet wordt getoond, klik dan met uw rechtermuisknop op het e-mailadresveld en selecteer Bestaand masker gebruiken. Optioneel kunt u het masker rechtstreeks van uw dashboard kopiëren en het vervolgens in het e-mailadresveld van de bezochte website plakken.

Kan ik een masker dat ik heb uitgeschakeld opnieuw gebruiken?

Als u een uitgeschakeld masker opnieuw wilt gebruiken, moet u het opnieuw inschakelen op het dashboard.

Kan ik een masker dat ik heb verwijderd opnieuw gebruiken?

Als u een aangepast of willekeurig aangemaakt masker verwijdert, is het niet mogelijk om dit masker (opnieuw) te gebruiken op een website. Als ze zijn verwijderd, zijn ze voor altijd verdwenen.

Kan ik voor elke website een masker hergebruiken of aanmaken?

Hoewel u met Relay op de meeste websites een masker kunt aanmaken of hergebruiken, staan sommige websites u mogelijk niet toe te registreren met een aangemaakt masker, vanwege specifieke e-mailvereisten op die website.

Kan ik een aanmelding met een automatisch aangemaakt masker opslaan?

Ja, Relay werkt goed met een wachtwoordenbeheerder om uw aangemaakte masker en wachtwoord samen op te slaan.

Kan ik bestanden aan mijn berichten toevoegen?

Ja. Er is echter een omvangsbeperking van 10 MB voor bijlagen. Onthoud ook dat alleen bijlagen worden ondersteund. Als u bijvoorbeeld een afbeelding in de tekst opneemt en niet als bijlage toevoegt, wordt deze niet doorgestuurd.

Kan ik een e-mailbericht beantwoorden vanaf mijn dashboard?

Momenteel is het niet mogelijk om een e-mailbericht te beantwooden vanaf het dashboard. Met Premium kunt u doorgestuurde berichten in uw echte Postvak IN beantwoorden. Relay verbergt nog steeds uw echte e-mailadres als u antwoordt. Lees Doorgestuurde e-mail beantwoorden met Firefox Relay Premium voor details.

Is er een beperking aan de antwoorden die ik kan verzenden?

Een gebruiker kan maximaal 100 antwoorden per dag sturen.

Is er een tekenlimiet voor mijn Relay-domeinnaam?

Uw Relay-domeinnaam mag maximaal 63 tekens lang zijn.

Ik zie het pictogram om een nieuw masker aan te maken niet in het tekstveld, wat kan ik doen?

Soms wordt het Firefox Relay-pictogram niet getoond in het e-mailveld op sommige webpagina’s. Klik met uw rechtermuisknop op het e-mailveld en selecteer Nieuw masker aanmaken in het menu dat wordt getoond om een masker aan te maken.

Welke gegevens verzamelen jullie en hoe schakel ik gegevensverzameling uit?

Bezoek deze pagina voor meer informatie over de gegevens die we verzamelen. Volg deze stappen om gegevensverzameling door de add-on uit te schakelen:

1. Klik op het Relay-pictogram in de werkbalk en vervolgens op het tandwielpictogram.
  2. Klik op de schakelaar naast Mozilla toestaan om interactiegegevens te verzamelen om gegevensverzameling in of uit te schakelen.

Om te voorkomen dat maskergegevens, zoals de labelnaam, waar het masker is aangemaakt en waar het masker is gebruikt, worden verzameld om uw gebruikerservaring te verbeteren:

1. Bezoek Instellingen op de Firefox Relay-website.
  2. Haal het vinkje weg bij Relay toestaan om gegevens te verzamelen, waarbij de websites staan waar uw maskers zijn aangemaakt en gebruikt, en klik vervolgens op Opslaan. Als dit vinkje is weggehaald, worden deze gegevens alleen lokaal in de add-on opgeslagen.

Slaan jullie mijn e-mailberichten op?

We lezen uw berichten niet en slaan ze niet op. Als een e-mailbericht niet bij u kan worden afgeleverd, bewaren we dit op onze servers en verwijderen we het als het is afgeleverd (in geen geval bewaren we het langer dan drie dagen).

Wat gebeurt er als ik besluit om mijn abonnement op te zeggen en naar de gratis versie van Relay over te stappen?

Onbeperkte willekeurige maskers: u kunt geen maskers meer aanmaken als u er meer dan 5 hebt. E-mailberichten blijven via uw eerder aangemaakte maskers lopen. Aangepaste e-mailmaskers: u kunt alleen aangepaste e-mailmaskers aanmaken met een Premium-abonnement. Als u uw abonnement opzegt, verliest u deze functie. De aangepaste e-mailmaskers die u hebt aangemaakt met Premium werken nog steeds en blijven e-mailberichten ontvangen. Antwoorden: u kunt geen antwoorden meer versturen nadat u uw abonnement hebt beëindigd.

Waar is Relay beschikbaar?

Gratis Relay is beschikbaar in de meeste landen. Relay Premium is beschikbaar in Oostenrijk, Bulgarije, België, Canada, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Estland, Griekenland, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Nederland, Nieuw-Zeeland, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Singapore, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.