In welke talen is Firefox Relay beschikbaar?

In dienst van gebruikers wereldwijd heeft Firefox Relay Premium haar bereik uitgebreid door ondersteuning van een groot aantal talen te bieden.

Omdat we inclusiviteit nastreven, is Firefox Relay in meerdere talen beschikbaar voor een wereldwijd publiek, om gebruikers van over de hele wereld te kunnen bedienen. Onze missie is om een gebruikersvriendelijke digitale omgeving te maken die veiligheid en toegankelijkheid voor iedereen biedt.

Het Firefox Relay-platform is beschikbaar in de volgende talen

• Bulgaars
  • Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Tsjechisch
  • Kroatisch
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels (Groot-Brittannië)
  • Engels (Kroatië, Luxemburg, Malta)
  • Ests
  • Frans
  • Fins
  • Fries
  • Duits
  • Grieks (Griekenland)
  • Grieks (Cyprus)
  • Hongaars
  • Indonesisch
  • Interlingua
  • Italiaans
  • Japans
  • Lets
  • Litouws
  • Modern Grieks
  • Pools
  • Portugees (Brazilië)
  • Roemeens
  • Russisch
  • Saraiki
  • Slowaaks
  • Sloveens
  • Spaans (Mexico)
  • Spaans (Spanje)
  • Zweeds
  • Oekraïens
  • Welsh

Gerelateerde inhoud