Relay-telefoonmaskering – hoe lang kan ik praten als ik een oproep krijg?

Gebruikers ontvangen maandelijks 50 minuten gesprekstijd. Als deze minuten zijn opgebruikt, kunt u geen doorgestuurde oproepen meer ontvangen tot de volgende maand van uw facturatiecyclus.

Bezoek om uw resterende oproepminuten of sms-berichten te controleren uw Firefox Relay-dashboard:

1. Meld u aan bij Firefox Relay met uw Mozilla-account.
  2. Klik op Telefoonnummer bij de opties rechtsboven.

De onderstaande afbeelding toont het Relay-telefoondashboard, waar u de beschikbare minuten en sms-berichten kunt controleren. Phones_dashboard