Een e-mailmasker aanmaken via Firefox Relay

Als u Firefox Relay hebt geïnstalleerd, ziet u een optie om een masker aan te maken als u een webformulier bezoekt. U kunt tot vijf e-mailmaskers aanmaken.

Formulieren automatisch invullen met een masker

Het pictogram Firefox Relay verschijnt in het e-mailveld als u een onlineformulier bezoekt. Klik erop om een e-mailmasker aan te maken of een lijst met onlangs gebruikte maskers te bekijken. Als het pictogram Firefox Relay niet wordt getoond, klik dan met uw rechtermuisknop op het e-mailveld en selecteer Nieuw masker aanmaken.

1. Recent_masks_icon

Een e-mailmasker handmatig aanmaken, kopiëren en plakken

E-mailmaskers zijn niet alleen voor onlineformulieren. Als u ergens anders een masker wilt delen (b.v. in een bericht, op een forum of ergens anders), of als u een onlineformulier niet automatisch kunt invullen, dan kunt dit handmatig op uw dashboard aanmaken en daarna kopiëren en plakken.

1. Klik op de knop Firefox Relay op de werkbalk.

clickrelaytoolbar
  2. Klik op Al uw maskers beheren onderin het paneel.
  3. Klik op + Nieuw masker aanmaken en het verschijnt in de lijst.
  4. Van hieruit kunt u uw e-mailmasker kopiëren door op het klembordpictogram ernaast te klikken.
    copy relay email
  5. (Optioneel) Klik op Accountnaam toevoegen om uw masker te markeren.