De Firefox Relay-extensie in Google Chrome installeren

U kunt de Firefox Relay-extensie installeren vanuit de Chrome Web Store om maskers aan te maken en te hergebruiken in Google Chrome.

Volg deze directe koppeling naar de Firefox Relay-extensiepagina in de Chrome Web Store.

1. Bezoek de Chrome Web Store.
  2. Typ Firefox Relay in de zoekbalk.
  3. Selecteer Firefox Relay in de resultaten.
    Install Relay on Chrome 1
  4. Klik op Toev. aan Chrome.
    Install Relay on Chrome 2
  5. Bevestig de installatie en wacht tot de extensie is gedownload.
    Install Relay on Chrome 3

Na het downloaden verschijnt de Firefox Relay-extensie in uw werkbalk.

Noot: met de Firefox Relay-extensie voor Google Chrome kunt u alle functies die beschikbaar zijn in Firefox gebruiken, behalve opnieuw aanmelden met een eerder gebruikt masker.