Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts

Ontgrendel meer uit de Firefox-suite: Sync, Monitor, Lockwise en meer.

Start Now

Met Firefox Accounts kunt u op elk apparaat met de Firefox-browser toegang krijgen tot services van Mozilla door u gewoon aan te melden. Het enige dat u nodig hebt om een Firefox-account te maken, is een e-mailadres en een wachtwoord.

Hoe meld ik me aan voor een Firefox-account?

U kunt op elke Mozilla-service toegang krijgen tot de aanmeldpagina, of bezoek de Firefox Accounts-aanmeldingspagina en volg onderstaande stappen:

1. Voer uw e-mailadres, wachtwoord en leeftijd in en klik vervolgens op Account maken.
  2. Klik op de verificatiekoppeling in het verificatie-e-mailbericht.
  3. Zodra uw account is geverifieerd, meldt u zich aan bij uw favoriete Mozilla-dienst met uw zojuist gemaakte account. Nadat u zich hebt geregistreerd, kunt u zich aanmelden en een afbeelding toevoegen aan uw profiel.
Als u problemen ondervindt bij het verifiëren van uw account, raadpleeg dan Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account.

Welke services kan ik gebruiken met een Firefox-account?

De volgende Mozilla-services zijn beschikbaar:

• Firefox Sync: Krijg toegang tot uw browsergegevens, zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en open tabbladen op uw desktop, laptop en telefoon met slechts één aanmelding van Firefox Accounts.
  • Pocket voor Firefox: Bewaar webpagina’s in uw leeslijst.
  • Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts: Voeg met add-ons functies toe aan Firefox.
  • Mozilla Support: Help andere Firefoxgebruikers door vragen te beantwoorden en aan hulpartikelen bij te dragen, allemaal met uw Firefox-account.
  • Firefox Notes: Synchroniseer uw notities tussen Firefox voor desktop en Android.
  • Lockwise: Neem uw wachtwoorden overal mee naartoe.
  • Firefox Monitor: Bekijk of uw gegevens zijn gelekt in een datalek, ontdek hoe u actie kunt ondernemen om uw online accounts beter te beschermen en ontvang een waarschuwing als uw gegevens in een nieuw lek voorkomen.
  • Firefox voor Fire TV: Ontvang tabbladen van andere apparaten, zodat u inhoud kunt bekijken op uw Fire TV.

Wat maakt Firefox Accounts anders?

Bij Mozilla stellen we uw privacy voorop. Alle gegevens die u op onze servers bewaart, worden versleuteld met uw wachtwoord. Dit maakt het voor iedereen zonder uw wachtwoord onmogelijk om uw gegevens te lezen, zelfs voor Mozilla. Het voordeel hiervan is dat niemand uw gegevens kan gebruiken om een profiel van u samen te stellen, maar het vereist wel dat u een wachtwoord creëert dat zowel sterk als te onthouden is. Als u uw wachtwoord bent vergeten en het opnieuw hebt ingesteld, worden uw gegevens gewist en vervangen door wat op dit moment wordt opgeslagen in Firefox op uw apparaten.