Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts

Met een Firefox-account kunt u op elk apparaat met de Firefox-browser toegang krijgen tot diensten van Mozilla door u gewoon aan te melden. Het enige dat u nodig hebt om een Firefox-account te maken, is een e-mailadres en een wachtwoord.

Hoe meld ik me aan voor een Firefox-account?

U kunt op elke Mozilla-dienst toegang krijgen tot de aanmeldpagina, of bezoek de Firefox Accounts-aanmeldingspagina en volg onderstaande stappen:

1. Voer uw e-mailadres, wachtwoord en leeftijd in en klik vervolgens op Account maken.
  2. Klik op de verificatiekoppeling in de bevestigings-e-mail.
  3. Zodra uw account is geverifieerd, meldt u zich aan bij uw favoriete Mozilla-dienst met uw zojuist gemaakte account. Nadat u zich hebt geregistreerd, kunt u zich aanmelden en een afbeelding toevoegen aan uw profiel.
Als u problemen ondervindt bij het verifiëren van uw account, raadpleeg dan Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account.

Welke diensten kan ik gebruiken met een Firefox-account?

De volgende Mozilla-diensten zijn beschikbaar:

1. ;Firefox Sync : Krijg toegang tot uw browsergegevens, zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en open tabbladen op uw desktop, laptop en telefoon met slechts één gebruikersnaam van Firefox Accounts.
  2. Pocket voor Firefox : Bewaar webpagina's in uw leeslijst.
  3. Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts: Voeg met add-ons functies toe aan Firefox.
  4. 'Firefox Notes' : synchroniseer uw aantekeningen tussen uw browsers.
  1. Firefox Sync: Krijg toegang tot uw browsergegevens, zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en open tabbladen op uw desktop, laptop en telefoon met slechts één gebruikersnaam van Firefox Accounts.
  2. Pocket voor Firefox: Bewaar webpagina's in uw leeslijst.
  3. Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts: Voeg met add-ons functies toe aan Firefox.

Zullen meer producten en diensten Firefox-accounts ondersteunen?

1. Lockbox: Binnenkort beschikbaar
  2. Firefox-screenshots: integratie van Firefox-accounts binnenkort beschikbaar

Wat maakt Firefox Accounts anders?

Bij Mozilla stellen we uw privacy voorop. Alle gegevens die u op onze servers bewaart, worden gecodeerd met uw wachtwoord. Dit maakt het voor iedereen zonder uw wachtwoord onmogelijk om uw gegevens te lezen, zelfs voor Mozilla. Het voordeel hiervan is dat niemand uw gegevens kan gebruiken om een profiel van u samen te stellen, maar het vereist wel dat u een wachtwoord creëert dat zowel sterk als te onthouden is. Als u uw wachtwoord bent vergeten en het opnieuw hebt ingesteld, wordt uw informatie gewist en vervangen door wat op dit moment wordt opgeslagen in Firefox op uw apparaten.

// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Fjoerfoks, Tonnes, Lamont Gardenhire. U kunt ook helpen - lees hier hoe.