Mozilla-services benaderen met Firefox-accounts

Via Firefox Accounts kunt u op elk apparaat met de Firefox-browser of Firefox OS services van Mozilla benaderen door u eenvoudig aan te melden. Om een Firefox-account aan te maken, zijn alleen een e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Hoe registreer ik me voor Firefox Accounts?

De registratiepagina is bij elke Mozilla-service te bereiken, of bezoek de Firefox Accounts-registratiepagina en volg de onderstaande stappen:

1. Voer uw e-mailadres, wachtwoord en leeftijd in en klik daarna op Account aanmaken.
  2. Klik zodra de bevestigingsmail binnenkomt op de de verificatiekoppeling.
  3. Als uw account is geverifieerd, meldt u zich aan bij uw favoriete Mozilla-service via uw nieuw aangemaakte account. Na registratie kunt u zich ook aanmelden en een afbeelding aan uw profiel toevoegen.
Als u problemen hebt met het verifiëren van uw account, zie dan Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account.

Welke services kan ik met Firefox Accounts gebruiken?

De volgende Mozilla-services zijn nu beschikbaar:

1. Firefox Sync: uw navigatiegegevens, zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en geopende tabbladen op meerdere apparaten benaderen met slechts een Firefox Accounts-aanmelding.
  2. Firefox Marketplace: veilig betaalde apps aanschaffen, app-beoordelingen toevoegen en volgen, en uw app-bibliotheek benaderen op al uw apparaten.
  3. Pocket voor Firefox: webpagina’s opslaan naar uw leeslijst.
  4. Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts: functies aan Firefox toevoegen met add-ons.
  1. Firefox Sync: uw navigatiegegevens, zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en geopende tabbladen op meerdere apparaten benaderen met slechts een Firefox Accounts-aanmelding.
  2. Pocket voor Firefox: webpagina’s opslaan naar uw leeslijst.
  3. Uw add-ons benaderen met Firefox Accounts: functies aan Firefox toevoegen met add-ons.