Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies

Wanneer u Firefox voor het eerst start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster aanmaakt, wordt u begroet met de standaard startpagina. Deze pagina bevat een handige Google-zoekopdracht en snelkoppelingen naar downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen. Ook kunt u, als u de vorige keer dat u Firefox gebruikte tabbladen had geopend, deze vanaf de startpagina via één muisklik herstellen.

Wanneer u Firefox voor het eerst start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster aanmaakt, wordt u begroet met de standaard startpagina. Deze pagina bevat een handige internetzoekopdracht en snelkoppelingen naar downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen. Ook kunt u, als u de vorige keer dat u Firefox gebruikte tabbladen had geopend, deze vanaf de startpagina via één muisklik herstellen.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Hoe kom ik bij de startpagina van Firefox?

De standaardinstelling van Firefox is dat de startpagina verschijnt als u Firefox start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster opent.

New Home Page - Win New Home Page - Mac New Home Page - Lin

Als u deze pagina niet ziet wanneer u Firefox start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster opent, kunt u de standaardinstellingen als volgt herstellen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten op Standaard herstellen.

Restore default home page - Win

Restore default home page - Mac

Restore default home page - Lin
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
Noot: voor meer informatie over instellingen van de startpagina, zoals hoe u deze naar iets anders kunt wijzigen, zie De startpagina instellen.

Downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen benaderen vanaf de startpagina

Wanneer u Firefox opent of een nieuw venster aanmaakt, hoort u de standaard startpagina met de volgende knoppen aan de onderkant van de pagina te zien: Home Page Buttons - Win

Home Page Buttons - Mac
Home Page Buttons - Lin

Uw tabbladen en vensters van de vorige keer dat u Firefox gebruikte herstellen

Als u tabbladen en vensters had geopend toen u Firefox afsloot, zal de standaard startpagina van Firefox een knop Vorige sessie herstellen bevatten. Klik eenvoudig op deze knop om uw tabbladen en vensters terug te zetten.

Session Restore - Home - Win

Session Restore - Home - Mac

Session Restore - Home - Lin

Noot: voor meer info over de werking van sessieherstel, zie het artikel Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MNBYyj