Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies

Wanneer u Firefox voor het eerst start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster aanmaakt, wordt u begroet met de standaard startpagina. Deze pagina bevat een handige internetzoekopdracht en snelkoppelingen naar downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen. Ook kunt u, als u de vorige keer dat u Firefox gebruikte tabbladen had geopend, deze vanaf de startpagina via één muisklik herstellen.

Hoe kom ik bij de startpagina van Firefox?

De standaardinstelling van Firefox is dat de startpagina verschijnt als u Firefox start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster opent.

home fx29
home fx37
home fx29

Als u deze pagina niet ziet wanneer u Firefox start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster opent, kunt u de standaardinstellingen als volgt herstellen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten op Standaard herstellen.
    default hp default hp 34 restore default fx38
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
Noot: voor meer informatie over instellingen van de startpagina, zoals hoe u deze naar iets anders kunt wijzigen, zie De startpagina instellen.

Downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen benaderen vanaf de startpagina

Wanneer u Firefox opent of een nieuw venster aanmaakt, hoort u de standaard startpagina met de volgende knoppen aan de onderkant van de pagina te zien:

Home Page Buttons - Win Home Page Buttons 37 Home Page Buttons - Win

Uw tabbladen en vensters van de vorige keer dat u Firefox gebruikte herstellen

Als u tabbladen en vensters had geopend toen u Firefox afsloot, zal de standaard startpagina van Firefox een knop Vorige sessie herstellen bevatten. Klik eenvoudig op deze knop om uw tabbladen en vensters terug te zetten.

restore fx29
restore fx37
restore fx29
Noot: voor meer info over de werking van sessieherstel, zie het artikel Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont.