Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren

U kunt in Firefox eenvoudig bladwijzers en andere gegevens uit browsers die op uw computer zijn geïnstalleerd importeren.

Om met het importeren van uw bladwijzers en andere gegevens te beginnen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Importeren…. De importeerassistent wordt geopend.
    Noot: als Importeren… is uitgeschakeld (grijs weergegeven), bevindt u zich wellicht in de modus Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren bevinden. Schakel deze functie uit en probeer het opnieuw.
  1. Druk op de Alt-toets om de traditionele Firefox-menu’s tijdelijk zichtbaar te maken.Klik daarna op het menu Bestand en selecteer Importeren….
    Windows XP: klik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Importeren…. De importeerassistent wordt geopend.
    Import IE - Win1
    Noot: als Importeren… is uitgeschakeld (grijs weergegeven), bevindt u zich in de modus Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren. Schakel die functie uit en probeer het opnieuw.
  1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren…. De importeerassistent wordt geopend.
    Import IE - Win1 fx7
    Noot: als Gegevens van een andere browser importeren… is uitgeschakeld (grijs weergegeven), bevindt u zich mogelijk in de modus Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren. Schakel die functie uit en probeer het opnieuw.
  1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Noot: als Gegevens van een andere browser importeren… is uitgeschakeld (grijs weergegeven), bevindt u zich mogelijk in de modus Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren. Schakel die functie uit en probeer het opnieuw.

Selecteer de browser die de bladwijzers of andere gegevens die u in Firefox wilt importeren bevat, ga daarna verder naar de volgende schermen om uw selecties te maken en voltooi het importeren.

Als uw andere browser niet in de importeerassistent wordt vermeld, kunt u toch bladwijzers van een andere browser importeren. U dient die bladwijzers dan eerst te exporteren en op te slaan als een HTML-bestand. Bezoek de ondersteuningswebsite voor uw andere browser als u daarbij hulp nodig hebt.

Voor meer informatie, zie:

Deel dit artikel: http://mzl.la/LyhRKa