Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren

U kunt in Firefox eenvoudig bladwijzers uit andere browsers die op uw computer zijn geïnstalleerd importeren. Ook kunt u navigatiegeschiedenis en opgeslagen wachtwoorden uit een aantal van deze browsers importeren.

Om met het importeren van uw bladwijzers en andere gegevens te beginnen:

1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren…. De importeerassistent wordt geopend.
    Import IE - Win1 fx7
    Noot: als Gegevens van een andere browser importeren… is uitgeschakeld (grijs weergegeven), bevindt u zich mogelijk in de modus Privénavigatie. Schakel die functie uit en probeer het opnieuw.
  1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Noot: als Gegevens van een andere browser importeren… is uitgeschakeld (grijs weergegeven), bevindt u zich mogelijk in de modus Privénavigatie. Schakel die functie uit en probeer het opnieuw.

Selecteer de browser die de bladwijzers of andere gegevens die u in Firefox wilt importeren bevat, ga daarna verder naar de volgende schermen om uw selecties te maken en voltooi het importeren.

Als uw andere browser niet in de importeerassistent wordt vermeld, kunt u toch bladwijzers van een andere browser importeren. U dient die bladwijzers dan eerst te exporteren en op te slaan als een HTML-bestand. Bezoek de ondersteuningswebsite voor uw andere browser als u daarbij hulp nodig hebt.

Voor meer informatie, zie: