Bladwijzers uit Google Chrome importeren

In Firefox kunt u eenvoudig bladwijzers en andere gegevens uit Google Chrome importeren. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies om dit gedaan te krijgen.

Noot: voor het importeren van uw gegevens uit een andere browser of computer, zie Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren.
  1. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk. (Als u de knop daar niet ziet, klik dan op de menuknop fx57menu en daarna op Bibliotheekklik dan op de menuknop fx89menuButton.) Klik op Bladwijzers en klik daarna op de balk Alle bladwijzers tonenBladwijzers beheren onderin.
  2. Klik in de werkbalk in het venster Bibliotheek op import-export-arrowsImporteren en back-up en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Import Data from Another Browser 68macOS import
    • Tip: een andere manier om uit een andere browser te importeren is door in de Firefox-menubalk bovenin het scherm op Bestand te klikkende menubalk in te schakelen (druk op het toetsenbord op Alt om deze tijdelijk in te schakelen), daarna in de menubalk bovenin het Firefox-venster op Bestand te klikken en Importeren uit een andere browser… te selecteren.
  3. Selecteer Chrome in het venster Importeerwizard dat verschijnt en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    FxImportWizard-Win7
  4. Firefox zal alle typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Items to import 57
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Geschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Opgeslagen wachtwoorden: (Vanaf Firefox versie 70)(alleen macOS en Windows) uw gebruikersnamen en wachtwoorden die Chrome heeft onthouden.
    • Bladwijzers: webpagina’s die u in uw Chrome-bladwijzers hebt opgeslagen.
  5. Klik op VolgendeVerdergaan om de geselecteerde items te importeren. De wizard toont wat is geïmporteerd.
  6. Klik op VoltooienGereed om het venster te sluiten. De items die u hebt geselecteerd zouden nu beschikbaar moeten zijn.

Omdat Chrome bladwijzers standaard in de bladwijzerwerkbalk opslaat, zou u de geïmporteerde bladwijzers in een map met de naam Uit Google Chrome in de bladwijzerwerkbalk van Firefox moeten kunnen vinden.

From Google Chrome - 57

De bladwijzerwerkbalk is mogelijk verborgen. Om de bladwijzerwerkbalk te tonen:

1. Klik op menuknop Fx89menuButton, klik Meer hulpmiddelen… en kies Werkbalk aanpassen…. Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen…57customize-icon.png Werkbalk aanpassen….
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken onderin het scherm en kies Bladwijzerwerkbalk.
    Fx57Customize-ToolbarsFx85BetaCustomizeToolbars-winFx89CustomizeToolbars-win
    De Bladwijzerwerkbalk kan worden ingesteld op Altijd tonen, Nooit tonen, of Alleen op nieuw tabblad tonen.
  3. Klik op de knop Gereed.
  1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Meer hulpmiddelen… en kies Werkbalk aanpassen…. Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen…57customize-icon.png Werkbalk aanpassen….
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken onderin het scherm en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
    Fx85CustomizeToolbars-macFx89CustomizeToolbars-mac
    De Bladwijzerwerkbalk kan worden ingesteld op Altijd tonen, Nooit tonen, of Alleen op nieuw tabblad tonen.
  3. Klik op de knop Gereed.
Tip: U kunt de bladwijzerwerkbalk ook in- en uitschakelen vanuit de menubalk van Firefox bovenin het scherm: Klik op Beeld, ga naar beneden naar Werkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
  1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Meer hulpmiddelen… en kies Werkbalk aanpassen…. Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen…57customize-icon.png Werkbalk aanpassen….
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken onderin het scherm en kies Bladwijzerwerkbalk.
    customize-fx57-linux-toolbarsFx85CustomizeToolbars-linux
    De bladwijzerwerkbalk kan worden ingesteld op Altijd tonen, Nooit tonen, of Alleen op nieuw tabblad tonen.

Lees voor meer info over het aanpassen van Firefox Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen. Lees voor meer informatie over het gebruik van bladwijzers in Firefox Bladwijzers in Firefox.