Bladwijzers uit Google Chrome importeren

Om bladwijzers uit Google Chrome te importeren dient u eerst uw Chrome-bladwijzers te exporteren naar een HTML-bestand, en dit HTML-bestand vervolgens in Firefox te importeren.

Bladwijzers uit Chrome exporteren

Doe het volgende om uw Google Chrome-bladwijzers te exporteren:

1. Klik op het gereedschapspictogram van Chrome om het menu Gereedschap te openen en selecteer daarna Bladwijzerbeheer. Het tabblad Bladwijzerbeheer van Chrome zal worden geopend.
    Importing Bookmarks Chrome - Win1
  2. Klik in het tabblad Bladwijzerbeheer in Chrome op het menu Organiseren en selecteer daarna Bladwijzers exporteren…. Er zal een venster Opslaan als verschijnen.
    Importing Bookmarks Chrome - Win2
  3. Selecteer in dit venster een locatie op uw computer om het geëxporteerde HTML-bladwijzerbestand op te slaan.

Bladwijzers in Firefox importeren

Open Firefox en doe het volgende om de bladwijzers in Firefox te importeren:

Tip: het is een goed idee om een reservekopie van uw bladwijzers te maken alvorens die van Chrome te importeren. Ga naar Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen om dit te doen.
  1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers importeren vanuit HTML….
    Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  3. Blader in het venster Bladwijzerbestand importeren dat wordt geopend naar het HTML-bladwijzerbestand dat u wilt importeren en selecteer het bestand.
  4. Klik op de knop Openen. Het venster Bladwijzerbestand importeren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw Chrome-bladwijzer zullen aan uw Firefox-bladwijzers worden toegevoegd binnen de map Bladwijzermenu.

In Firefox kunt u eenvoudig bladwijzers en andere gegevens uit Google Chrome importeren. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies om dit gedaan te krijgen.

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk in het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Chrome Win 1
    Noot: als u zich in de modus Privénavigatie bevindt, zal Gegevens van een andere browser importeren… uitgeschakeld (grijs) zijn. Schakel in dat geval Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren uit en probeer het opnieuw.
  3. Selecteer Chrome in het venster Importeerassistent dat verschijnt en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Win 2
  4. Firefox zal alle typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Win 3
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Navigatiegeschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Bladwijzers: webpagina’s die u in uw Chrome-bladwijzers hebt opgeslagen.
  5. Klik op VoltooienKlaar. De items die u hebt geselecteerd zouden nu moeten zijn geïmporteerd.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MPPGAJ