Bladwijzers uit Google Chrome importeren

In Firefox kunt u eenvoudig bladwijzers en andere gegevens uit Google Chrome importeren. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies om dit gedaan te krijgen.

Noot: voor het importeren van uw gegevens uit een andere browser of computer, zie Bladwijzers en persoonlijke gegevens uit een andere browser importeren.
  1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk in het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Import Data from Another Browser 57
  3. Selecteer Chrome in het venster Importeerwizard dat verschijnt en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    FxImportWizard-Win7
  4. Firefox zal alle typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Items to import 57
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Geschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Opgeslagen wachtwoorden: uw gebruikersnamen en wachtwoorden die Chrome heeft onthouden.
    • Bladwijzers: webpagina’s die u in uw Chrome-bladwijzers hebt opgeslagen.
  5. Klik op VoltooienGereed. De items die u hebt geselecteerd zouden nu moeten zijn geïmporteerd.

Omdat Chrome bladwijzers standaard in de bladwijzerwerkbalk opslaat, zou u de geïmporteerde bladwijzers in een map met de naam Uit Google Chrome in de bladwijzerwerkbalk van Firefox moeten kunnen vinden. Voor meer informatie over het gebruik van bladwijzers in Firefox, zie Bladwijzers in Firefox.

From Google Chrome - 57