Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Embedded youtube videos do not play. I have tried all available solutions. They played before with no problem.

  • 2 respostas
  • 36 have this problem
  • 29 views
  • Last reply by bethvollmom

more options

This problem has been brought up and I tried every possible solution...uninstalled and re-installed...updated, etc. The video shows the opening frame, but when I try to play, I get the same error message "am error occured, please try again later" The video plays fine in IE. The website with the video does not make any difference. They do not play anywhere using Firefox. Below is one URL example.

This problem has been brought up and I tried every possible solution...uninstalled and re-installed...updated, etc. The video shows the opening frame, but when I try to play, I get the same error message "am error occured, please try again later" The video plays fine in IE. The website with the video does not make any difference. They do not play anywhere using Firefox. Below is one URL example.

All Replies (2)

more options

"Clear the Cache": Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"
"Remove the Cookies" from sites that cause problems: Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of your add-ons is causing your problem (switch to the DEFAULT theme: Tools > Add-ons > Themes).

See Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems and Troubleshoot issues with plugins like Flash or Java to fix common Firefox problems


Your above posted system details show outdated plugin(s) with known security and stability risks.

  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_15 for Mozilla browsers

Update the Java plugin to the latest version.

more options

I actually had gotten the videos working before I got your reply(Don't know what finally worked, I just kept trying different things). I updated the JAVA plugin, as you recommended and now the videos won't play again. So, I am back to square one. I tried to disable and uninstall the JAVA update, but that did not work. I did update my firefox to 3.6.9, but that did not help, either.