Bladwijzers uit Google Chrome importeren

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In Firefox kunt u eenvoudig bladwijzers en andere gegevens uit Google Chrome importeren. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies om dit gedaan te krijgen.

1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk in het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Chrome Win 1
    Noot: als u zich in de modus Privénavigatie bevindt, zal Gegevens van een andere browser importeren… uitgeschakeld (grijs) zijn. Schakel in dat geval privénavigatie uit en probeer het opnieuw.
  3. Selecteer Chrome in het venster Importeerassistent dat verschijnt en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Win 2
  4. Firefox zal alle typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren en klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Chrome Win 3
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Navigatiegeschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Bladwijzers: webpagina’s die u in uw Chrome-bladwijzers hebt opgeslagen.
  5. Klik op VoltooienGereed. De items die u hebt geselecteerd zouden nu moeten zijn geïmporteerd.
    • Omdat Chrome bladwijzers standaard in de bladwijzerwerkbalk opslaat, zou u de geïmporteerde bladwijzers in een map met de naam Uit Google Chrome in de bladwijzerwerkbalk van Firefox moeten kunnen vinden. Voor meer informatie over het gebruik van bladwijzers in Firefox, zie Bladwijzers in Firefox.
      Chrome Win 4

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen: Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.